To wynik wprowadzenia zapowiadanych niedawno zmian, mających na celu zwiększenie bezpieczeństwa i komfortu zakupów.
Nazw innych kupujących nie zobaczymy:
* na stronie aukcji,
* w zakładkach Moje zakupy: Licytuję i Niekupione oraz Obserwowane oferty: Trwające i Zakończone.
"Ukrycie nazw obejmuje wszystkich kupujących: nie możesz pokazać swojej na stronie przedmiotu. Twoją nazwę widzą tylko sprzedający, u których kupujesz bądź licytujesz, a Ty widzisz nazwy wszystkich sprzedających. Tak jak do tej pory możesz przejść do komentarzy sprzedającego, znaleźć go w wyszukiwarce, zobaczyć jego stronę "O mnie" albo sklep." - informuje Allegro w komunikacie wysłanym dziś do użytkowników.
kw






























































