3,5000 zł
21,53% 0,6200 zł
M Food S.A. (MFD)
Wybierz przedział czasu
Analiza techniczna

MFOOD - notowania spółki

Rynek notowań: New Connect
Kurs odniesienia: 2,8800 zł
Kurs odniesienia:
Data początkowa:
Data końcowa:
Zmiana:
Zmiana:
Minimum:
Maksimum:
Średni:
Wolumen obrotu:
Średni wolumen:
Obroty:
Średnie obroty:
Kurs otwarcia: 3,2000 zł
Max 1D: 3,8400 zł
Min 1D: 2,7400 zł
Wolumen obrotu: 1 352 szt.
Wartość obrotu: 4 561 zł
Liczba transakcji: 19
Stopa zwrotu 1R: 496,55%
Max 1R: 3,5000 zł
Min 1R: 0,5100 zł
System notowań: ciągłe

Przynależność do indeksów

Indeks Udział
NCINDEX 0,06%

Wskaźniki giełdowe

Kapitalizacja18 292 221,5 zł
Free float14,04%
Liczba akcji5 226 349 szt.

Zmiany cen na tle rynku

? Tabela przedstawia historyczne ceny akcji spółki: sprzed tygodnia, miesiąca, 3 miesięcy, 6 miesięcy, roku, 2 lat i 5 lat oraz procentową różnicę w stosunku do aktualnego kursu.
Poniżej znajdują się wyrażone w procentach zmiany wartości szerokiego rynku (WIG) i indeksu branżowego oraz różnice pomiędzy nimi, a ceną akcji spółki w punktach procentowych (pp).
Tabela informuje, ile akcje spółki kosztowały w przeszłości oraz czy kurs zachowuje się lepiej lub gorzej niż rynek w różnych okresach.
Aktualny kurs: 3,5000 7D 1M 3M 6M 1R 2L 5L
Kurs 2,3000 2,4600 1,1400 0,9500 1,5400 2,1000 0,6000
zmiana 52,17% 42,28% 207,02% 268,42% 127,27% 66,67% 483,33%
WIG (zmiana) -1,47% -1,81% -8,23% 5,65% -17,29% -12,23% -7,45%
Na tle rynku (pp) 53,65 44,09 215,25 262,77 144,56 78,90 490,78
NCINDEX (zmiana) -3,22% 5,00% -9,19% 69,72% 121,97% 131,90% 78,28%
Na tle NCINDEX (pp) 55,39 37,28 216,21 198,70 5,30 -65,23 405,06

Kalendarium

  • Publikacja raportu za III kwartał 2020 roku.

Rekomendacje

Rekomendacje pozytywne 0
Rekomendacje neutralne 0
Rekomendacje negatywne 0
Podsumowanie

Notowania akcji

Zaloguj się lub zarejestruj się na Bankier.pl, aby móc zarządzać swoją listą spółek.
Zapisz się na bezpłatny newsletter Bankier.pl
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.