Restauracja Boathouse przygotowała dla swoich gości nowe zestawy dań - Chef Luc's Lunch i L'Exclusive Dinner.
W zestawie "Chef Luc's Lunch" dostępnym od poniedziałku do soboty w godz. od 12:00 do 17:00 znalazły się takie dania jak m.in.:
- sałata rzymska i rukola z pomidorami cherry, serem Grana Padano i oliwą z oliwek
- talerz z trzema rodzajami sera, winogronami i krakersami
- talerz świeżych owoców: kiwi, ananas, pomarańcze i jagody
- panierowane plastry polędwicy podawane z sosem pomidorowym i spaghetti
- creme caramel.
Cena lunchu - 55 zł - obejmuje danie główne (do wyboru spośród czterech propozycji), przystawkę lub deser i jeden napój (lampka wina, woda, sok, kawa lub herbata).

W zestawie "L'Exclusive Dinner" dostępnym codziennie z wyjątkiem niedzieli w godz. od 18:00 do 23:00 znalazły się m.in.:
- ostrygi
- carpaccio z rukolą i serem Grana Padano
- grillowana nowozelandzka jagnięcina z ziołami, ratatouille, gnocchi z koziego sera i czosnkowym ragout z czerwonym winem
- tiramisu.
Cena "L'Exclusive Dinner" - 88 zł - obejmuje jedną przystawkę, danie główne, deser i napoje.