
Czym się różnią produkty eko, bio i organiczne? Co na ekologicznym rynku dopiero odkrywamy, a czym przestaliśmy się zachłystywać?
M.in. na te pytania odpowiadają rozmówcy najnowszego PB do słuchania - Łukasz Gębka, rolnik i twórca Farmy Świętokrzyskiej, Zbigniew Kozłowski, który od lat handluje ekologiczną żywnością i jest jednym z założycieli Polskiej Izby Żywności Ekologicznej, Sylwester Strużyna, szef BioPlanet, czyli dystrybutor organicznych produktów, Iwona Kasica, której ekologiczne słodycze powstały jako odpowiedź na rodzicielskie wyrzuty sumienia oraz Ewa Wójcikowska, prezes Laboratorium Naturella, która przekonuje, iż bio to już nie tylko żywność, ale i kosmetyki czy środki czystości.
Pulsu Biznesu do słuchania dostępny jest też w Twojej aplikacji podcastowej (np. w Lectonie) i na www.pb.pl/dosluchania
