Sezonowe zalety płacenia kartą w restauracjach Sphinx

Sphinx – sieć restauracji zarządzana przez Sfinks Polska – dołączył do ogólnopolskiego programu „4 PORY ROKU. Sezonowe zalety płacenia kartą”. Tym sposobem klienci restauracji posiadający karty MasterCard lub Maestro mogą uzyskać nawet do 30 zł rabatu na dania zamówione w Sphinksie. Promocja potrwa do 30 czerwca 2011 r.


- W trosce o satysfakcję naszych klientów dbamy, by nasza oferta prezentowała się atrakcyjnie nie tylko pod kątem smakowitych potraw, ale również promocji cenowych. W Polsce coraz bardziej popularne stają się transakcje bezgotówkowe, również goście naszych restauracji chętniej korzystają z możliwości regulowania rachunku za pomocą kart płatniczych. Zdecydowaliśmy się zatem przyłączyć do programu „4 PORY ROKU” skierowanego do posiadaczy kart MasterCard i Maestro, dzięki czemu klienci Sphinksa dokonując nimi płatności mogą skorzystać z atrakcyjnych rabatów – mówi Bogdan Bruczko, wiceprezes Sfinks Polska, spółki zarządzającej siecią restauracji Sphinx.

Program „4 PORY ROKU. Sezonowe zalety płacenia kartą” obowiązuje we wszystkich restauracjach sieci Sphinx. Promocją objęte są dania z menu głównego spożywane na miejscu lub sprzedawane na wynos z wyłączeniem grupy „Lunch Sphinx-a”. Za zamówienie o wartości od 30 do 59,99 zł goście restauracji mogą zapłacić 10 zł mniej. W sytuacji, gdy rachunek wyniesie od 60 zł do 89,99 zł przysługuje 20 zł upustu, a od 90 zł można skorzystać aż z 30 zł rabatu. Warunkiem otrzymania zniżki jest okazanie ulotki promocyjnej i poinformowanie obsługi przed złożeniem zamówienia o zamiarze skorzystania z promocji, a także dokonanie płatności kartą MasterCard lub Maestro. Ulotki z kuponem rabatowym dostępne są m.in. w restauracjach sieci Sphinx, w oddziałach banków uczestniczących w programie, a także na stronie www.program4poryroku.pl, na której znajdują się szczegółowe informacje i regulamin promocji.


.







/ Practum Consulting Sp. z o. o.
Źródło: Informacja prasowa

Newsletter Bankier.pl

Dodałeś komentarz Twój komentarz został zapisany i pojawi się na stronie za kilka minut.

Jeszcze nikt nie skomentował tego artykułu - Twój komentarz może być pierwszy.

Nowy komentarz

Anuluj
Polecane
Najnowsze
Popularne