Spis treści:
4. PODPISY OSÓB REPREZENTUJĄCYCH SPÓŁKĘ
| KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO | ||||||||||||
| Raport bieżący nr | 1 | / | 2013 | |||||||||
| Data sporządzenia: | 2013-01-17 | |||||||||||
| Skrócona nazwa emitenta | ||||||||||||
| ZPC OTMUCHÓW S.A. | ||||||||||||
| Temat | ||||||||||||
| Terminy publikacji raportów okresowych w 2013 roku | ||||||||||||
| Podstawa prawna | ||||||||||||
| Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe |
||||||||||||
| Treść raportu: | ||||||||||||
| Działając na podstawie § 103 ust. 1 Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 lutego 2009 roku w sprawie informacji bieżących i okresowych […] (Rozporządzenie), Zarząd Spółki Zakłady Przemysłu Cukierniczego "Otmuchów" S.A. (Spółka, Emitent) przekazuje terminarz publikacji raportów okresowych w 2013 roku: Skonsolidowany oraz jednostkowy raport roczny za 2012 rok – 21 marca 2013 r. Rozszerzony skonsolidowany raport za I kwartał 2013 roku – 14 maja 2013 r. Rozszerzony skonsolidowany raport za I półrocze 2013 roku – 23 sierpnia 2013 r. Rozszerzony skonsolidowany raport za III kwartał 2013 roku – 14 listopada 2013 r. Ponadto Spółka informuje, że zgodnie z § 101 ust. 2 oraz w § 102 ust. 1 Rozporządzenia Emitent nie będzie przekazywał do publicznej wiadomości raportów kwartalnych odpowiednio za drugi kwartał roku obrotowego 2013 oraz czwarty kwartał roku obrotowego 2012. Zgodnie z wymogiem § 83 ust. 1 Rozporządzenia Spółka informuje, iż będzie przekazywała skonsolidowane raporty kwartalne zawierające kwartalną informację finansową, o której mowa w przywołanym przepisie Rozporządzenia i w związku z tym nie będzie przekazywała odrębnych raportów kwartalnych (jednostkowych). |
||||||||||||
| MESSAGE (ENGLISH VERSION) | |||
INFORMACJE O PODMIOCIE >>>
| PODPISY OSÓB REPREZENTUJĄCYCH SPÓŁKĘ | |||||
| Data | Imię i Nazwisko | Stanowisko/Funkcja | Podpis | ||
| 2013-01-17 | BERNARD WĘGIEREK | PREZES ZARZĄDU | Bernard Węgierek | ||
| 2013-01-17 | MARIUSZ POPEK | WICEPREZES ZARZĄDU | Mariusz Popek | ||
Źródło:Komunikaty spółek (ESPI)



















































