Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,52 zł , zmiana od tamtej pory: -81,11%

wers do reznora

Reznor, mam propozycję. Mega ściek znów zaczął się robić na forum a ja nie mam chęci w tym grzebać, więc założyłem ten wątek i może piszmy tutaj. Co? Zwłaszcza, że często nie piszemy wyłącznie o Var. Łatwiej się będzie odnaleźć. Przed spółką wzrosty i Panowie powychodzą zaraz z nor. (Wszystkich normalnych oczywiście zapraszam do tej dyskusji a trollom z góry dziękuję).

Bardzo śmieszna sprawa z tym shortem. Nadal to trzymam od 20 kwietnia :). Wchodziłem po 2860 i plan był taki, że czekam cierpliwie na fatalne odczyty PMI dzisiejsze. Liczyłem na to że lunie, i że wyjdę zarobiony na maksa przed weekendem. PMI i jego poziomy odleciały całkiem, ale nie zmieniło to sytuacji na indeksach. (?). Pierwszy raz widzę coś takiego, żeby giełda nie reagowała. Nie sądzę, że wszystko już było w cenach z dołka z marca. To jest chore zwyczajnie, żeby rynki nie odzwierciedlały w żaden sposób stanu gospodarki. Nadal uważam, że jest duża szansa na spadki na szerokim jeszcze. No zobaczymy. W S nadal siedzę ale zysk z tego znikomy, póki co.
Co do pszczółki to zawsze miałem słabość do tej spółki ;). Wychodzi to bardzo bardzo powoli na powierzchnię. Dobrze by było, żeby dobry raport poprzedził dobre wejście Ovid. Byłaby wtedy szansa na jakieś ludzkie poziomy. Rosiński wielokrotnie podniecał się kwotą od Epic - no ciekaw jestem. (sam założyłem ok 2,8 mln pln). Technicznie wygląda to naprawdę dobrze, nie widzę z góry żadnej większej czapy podaży.
Co do ropy, to moim skromnym zdaniem, zobaczymy jeszcze dobre ceny. Nie ujemne :), ale w maju może powtórzyć się bardzo podobna sytuacja, więc tam będę polował.
Przestaje mi się fundamentalnie podobać ten nasz Infoscan :(. Mają mnóstwo kontaktów z firmami farmaceutycznymi na całym świecie i wykorzystali jedną umowę. Na razie słabo.
Daj znać koniecznie, jak wywęszysz coś nowego i ciekawego, to z chęcią poczytam. W Ovid wejdę na pewno.

Re: trailer Autor: ~Reznor [89.64.89.*]2020-04-23 21:02
Widzę, kto się uaktywnił. Jedyny minus tego, że teraz będzie powstawało dużo niepotrzebnych wątków, ale coz już taki klimat, jak spekuła zaczyna węszyć zysk na krótko. Wers stwierdziłem, że dużo ostatnio kasy uwolnilem i zacznę się rozglądać za jakimś ciekawym setupem. Jak coś znajdę dam znać, ale kasę zostawię na ovid nie ma innej opcji. Bardzo lubię taki klimat gier i widać, że kontrolują koszty. Przyglądam się simfabric, bo tu mam znajomości i może czegoś się dowiem o planach na przyszłość. Ropa... cóż odjechała, ale gaz jutro mi się powinien kupić, więc zapowiada się ciekawie. Dalej na krótkich? Pozdrawiam wyszło na Twoje z czego się cieszę że wzrostem... liczyłem na jeszcze jedną korektę :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VARSAV 3,48% 0,48 2026-06-24 10:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.