Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,21 zł , zmiana od tamtej pory: -79,19%
Rejczel, co do banków faktycznie śmiech się pojawił przez chwilę :) ale, ale sam się zastanawiałem nad PEO i PKO, Alior odpuszczam chwilowo że względu na dużą pozycję MW na short i powiedzmy karuzele na górze z prezesami. Cena naprawdę jest godna i warto obserwować sektor, ale uwzględniłeś jeszcze jedna obniżkę stóp + niewiadomą w postaci bezrobocia i rezerw na ryzyko kredytowe + CHF. Chce poczekać na majowa konferencję ws %. Z kolei wymyśliłem sobie sektor surowców spółki z Polski i zza granicy. Uważasz że tu jest największe dyskonto w szczególności do rynku akcji., ale to temat na minimum 1-1,5. Niedługo będę miał info o ITL to dam znać, ale nie będę mógł napisać wprost, więc będziesz musiał mi zawierzyć :) jesli będziesz zainteresowany spółką. Dobry setup masz. Co do komunikowania się to chciałem napisać już jakiś czas temu, żeby może przejść na discord albo inne narzędzie. Obstawialem dodatkowo surowce srebro, platyna złoto- dzisiaj i czekam na pallad. KGHM nie udało się załapać na cały rajd, ale skubnąłem 6%. Reszta to wiesz LVC, 11bit, CDR, PZU, BLO, softblue inne nie chce całego portfela pisać publicznie. Jeszce myślałem o S na DAX i na CAC40, na sp500 nie pcham się, bo jankesi lub dymac europe i po sesji nagle rosną.
  • Wers Autor: ~Reznor
  • Re: Wers Autor: ~wers
  • Re: Wers Autor: ~Reznor
  • Re: Wers Autor: ~Ruchanienagrubo
  • Re: Wers Autor: komar_13
  • Re: Wers Autor: ~PrzemSon
  • Re: Wers Autor: ~PrzemSon
  • Re: Wers Autor: 7omasz
  • Re: Wers Autor: ~Dpo
  • Re: Wers Autor: ~Jacek
  • Re: Wers Autor: ~stolcgeneralissimus
  • Re: Wers Autor: ~ja
  • Re: Wers Autor: ~ja

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VARSAV -1,29% 0,46 2026-06-23 13:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.