Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,48 zł , zmiana od tamtej pory: -80,77%

Re: Reznor, wszystko ok?

Daj spokój Reznor, ledwo żyję po ty sezonie ;(. pomnóż sobie 16 godzin dziennie przez 9 miesięcy codziennego grania plus dodaj do tego taką zmienność jaką mieliśmy. Nie ma mnie już na fx i nie będzie do września (!) Zapłaciłem podatek w piątek i to jest dla mnie koniec na ten "rok".

Komar, ja kupiłem Pekao, głównie dlatego żeby nie musieć tego pilnować. Jak da to zarobić do wyborów w usa to dobrze, a jak nie to trudno. Ustawiłem stop loss (pierwszy od roku) w miejscu zakupu i tyle. Nie śledzę już tego. Jak stop wywali to ustawię się z zakupem po 45, licząc na to że ta "inwestycja" pokryje choćby inflację w czasie tych wakacji. Więcej oczekiwań nie mam.
A jak da to zarobić więcej to super. Nie ustawiam żadnych stop lossów kroczących i nie będę za tym łaził.

Co do pozostałych to ustawiłem TP na Varsav. Przesunę go tylko wtedy jak spółka dostanie 5mln dofinansowania lub łukasz odzyska kasę od epic.

Co do Trakcji, będę wywalał w luce bessy pod 4 zł. . Myślę że kurs spokojnie tam dotrze w średnim terminie, biorąc pod uwagę ostatnie wolumeny na spółce.

Co do Infoscan, spółka nie zrealizowała mojego scenariusza. Ale mam tam in plus ok. 30proc, więc nie ruszam tego - mała pozycja, bez znaczenia.

O pozostałych moich inwestycjach nie wspominałem na tym forum więc planami też się nie dzielę :).

Zdrówko chłopaki, trzymajcie się.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VARSAV 3,48% 0,48 2026-06-24 10:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.