Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,34 zł , zmiana od tamtej pory: -80,34%

Re: Reznor, wszystko ok?

Pamiętam, pamiętam jak pisałeś o Ciechu. Rozważałem to, ale wtedy miałem jeszcze dużo siły i była piękna zmienność na fx - więc wolałem zostać tam z dużą dźwignią. Patrzę teraz na tego "mojego' Columbusa- ech. No nic, może wrócę po wakacjach do tego tematu. Nie wychodzę z tych banków Reznor, ani myślę. Bo jak wrócę do Polski to planuję przełożyć kartę do mojego "wakacyjnego telefonu" i odciąć się. (kupiłem taki model w media markt za 29,99 kilka lat temu. na guziki. nie ma dostępu do sieci i nie robi zdjęć) super sprawa dla kogoś uzależnionego od giełdy. Ustawię mikro pozycje na indeksach, żeby kontrolować "wagę" komunikatów i czuć rynek, a tak to nie będę zaglądał wcale.
Jakby się okazało, że amerykańce stoją w miejscu, albo nieśmiało rosną do wyborów - to naprawdę uważam, że jest szansa na odrobienie połowy strat do końca wakacji na tych bankach.
Co do Var, to nie mam pojęcia co tu się odwala. straciłem sentyment do pszczółki ostatnio :(. może mi przejdzie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VARSAV -1,29% 0,46 2026-06-23 13:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.