Wreszcie wstawiłeś właściwy link, więc możemy zweryfikować, czy Pan Kuczynski odpowiedzial na twoje pytanie.
Otóż tak odowieział - i pokazał ci, gdzie jest twoje miejsce, pisząc, że fale wyznacza się z dużą precyzją PO CZASIE.
I to właśnie tłumaczyłem ci już wielokrotnie tu i na twoim blogu (tak, to dzięki mnie piszesz na nim teraz sam ze sobą i z twoim wasalem indianą), a teraz Pan Kuczyński, wybitny analityk, potwierdza moje słowa.
Ale pisz te swoje książki w Wordzie, umieszczaj wykresy historyczne i udowadniaj wszystkim, że teoryjka dziala jak w zegarku.
Niestety, kiedy robisz to "wprzód", skutki są takie, jak widać - żenujące.
Ale ładne podsumowanie twojej osoby prez PK. Z pobłażliwością wytłumaczył ci, że musisz się jeszcze dużo nauczyć. Po ojcowsku :)
No a teraz zmykaj!
P.S.
"Powiem nieskromnie, że jeśli chodzi o analizę techniczną, a dokładniej Fale Elliotta, to Pan Piotr powinien zapisać się u mnie na kurs," - Nie tylko nieskromnie, a nawet bezczelnie, żebyś ty, pospolity, bezrobotny szarak, zapewne na rencie, zarabiający na giełdzie na pizzę, zwracal się w ten sposób do Pana Kuczyńskiego, który osiągnął w życiu 1000 razy więcej niz ty. I który ma 1000 razy większa wiedzę niż ty.
ZMYKAJ STĄD, JUŻ!