Przekonałaś mnie! Wszyscy inwestujący w nieprzeiwdywalne i zmienne biznesy to sekta i hazardziści. Tak, masz rację, dopiero teraz mnie olśniło! Podpisane umowy na ten rok na 11 mln PLN i pozostałe przytaczane przez mnie argumenty nie mają znaczenia! Liczy się tylko relacja przychodów I kwartałów bieżącego i poprzedniego roku. Dotaro do mnie! Jak mogłem tego wcześniej nie zuważyć i nie potraktować poważnie! Przecież tu kwartał do kwartału powinny być wyraźne wzrosty - jak po linijce! Coż ze mnie za zaślepionu głupiec! Muszę się szybko udać do lekarza i wylaczyć się z uzależnienia! Już nikgo nie będę nawracał. Zrywam ze swoją wiarą. Tylko Ty potrafisz dokonać poprawnej analizy, tylko Ty głosisz prawdę! Jesteś moim guru! Jak mam Ci dziękować za nawrócenie mnie ze złej drogi chorobliwie zaślepionego hazardzisty?! Sprzedawać i3D! Inwestowanie w takie spółki to poważna choroba! Wszyscy jesteśmy chorzy!!! I dziękujmy postokroć naszemu zbawcy!!! A Pani nasza, Wybawicielko nasza!!!
Zadowolona? :-)
Myśl co chcesz, nazywaj jak sobie życzysz, Twoja sprawa, masz prawo do własnej opinii, ale powinnaś wiedzieć jedno - jeśli byś kiedyś miała pomysł na ciekawy biznes w innowacyjnej, rozwojwej branży, to kapitał potrzebny do jego realizacji byś dostała od nikgo innego, jak właśnie od takich hazardzistów.
A na koniec - po co poświęcasz tyle czasu choremu hazardziście? :-) Jeśli miałąś mnie nawrócić, to Ci się udało, Misja wykonana. Dziękujęmy, możesz odejść :-)