Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Historyczne minima

Przekonałaś mnie! Wszyscy inwestujący w nieprzeiwdywalne i zmienne biznesy to sekta i hazardziści. Tak, masz rację, dopiero teraz mnie olśniło! Podpisane umowy na ten rok na 11 mln PLN i pozostałe przytaczane przez mnie argumenty nie mają znaczenia! Liczy się tylko relacja przychodów I kwartałów bieżącego i poprzedniego roku. Dotaro do mnie! Jak mogłem tego wcześniej nie zuważyć i nie potraktować poważnie! Przecież tu kwartał do kwartału powinny być wyraźne wzrosty - jak po linijce! Coż ze mnie za zaślepionu głupiec! Muszę się szybko udać do lekarza i wylaczyć się z uzależnienia! Już nikgo nie będę nawracał. Zrywam ze swoją wiarą. Tylko Ty potrafisz dokonać poprawnej analizy, tylko Ty głosisz prawdę! Jesteś moim guru! Jak mam Ci dziękować za nawrócenie mnie ze złej drogi chorobliwie zaślepionego hazardzisty?! Sprzedawać i3D! Inwestowanie w takie spółki to poważna choroba! Wszyscy jesteśmy chorzy!!! I dziękujmy postokroć naszemu zbawcy!!! A Pani nasza, Wybawicielko nasza!!!
Zadowolona? :-)

Myśl co chcesz, nazywaj jak sobie życzysz, Twoja sprawa, masz prawo do własnej opinii, ale powinnaś wiedzieć jedno - jeśli byś kiedyś miała pomysł na ciekawy biznes w innowacyjnej, rozwojwej branży, to kapitał potrzebny do jego realizacji byś dostała od nikgo innego, jak właśnie od takich hazardzistów.

A na koniec - po co poświęcasz tyle czasu choremu hazardziście? :-) Jeśli miałąś mnie nawrócić, to Ci się udało, Misja wykonana. Dziękujęmy, możesz odejść :-)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
I3D 0,00% 0,02 2018-06-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.