bo widzisz niektórzy wolą zebrać po 10-20% z 9/10 inwestycji zarabiając 80-90% w ciągu roku, a niektórzy wolą zarobić 300-400% na 1 inwestycji z 10... oczywista odmienność inwestycji i podejścia. Dobrze powinieneś wiedzieć, że pierwsze podejście jest lepsze i bardziej wydajna i mało stresowa... Oczywiście jak ktoś chce zostać w kilka-naście kwartałów milionerem to tylko podejście drugie.... wóz albo przewóz...
Chcę wam uzmysłowić, że to co się dzieje z kursem i3D to ewidentnie wg mnie podejście drugie, więc efekt mamy taki jaki widzimy na wykresie...
Natomiast co do propozycji podania argumentów, które zachęciłyby poważnych ludzi do przejęcia spółki brak - więc wypisywanie, że nie macie zamiaru nikogo przekonywać to jest pierwszy i najważniejszy powód do nie kupowania akcji - wg mnie jeszcze nie czas.
Nawet gdyby ktoś widział taki powód to kurs - wiecie o tym bardzo dobrze - zachowywał się zupełnie inaczej i nikomu by nie przeszkadzały ani zesżłoroczne wyniki, ani sytuacja płynnościowa spółki - wg mnie warto obserwować, ale jeszcze nie czas...