No i widać, że pacanki gdzieś się sami pochowali w cień, po końcówce piątkowej sesji.
Wpadam do Was raz, dwa razy dziennie, żeby zobaczyć co słychać w tematach, i jak zawsze się nie zawodzę :)
Każdy z Nas główkuje i rozmyśla.
Ciekaw jestem okropnie przyszłego tygodnia, "starzy" akcjonariusze ICE, jak zawsze ciekawe analizy w tematach-to się ceni dzięki.
Wiem że to oczywiste, ale jeśli znajdziecie czas w stosownym dla Was momencie Panowie, dajcie proszę znać po Walnym jak sytuacja,nastroje i w ogóle jak było.
Jestem w longu, swojego pakietu nie tykam, nie mam podstaw na chwilę obecną żeby wychodzić nawet w jakiejś części przy wszystkich informacjach jakie mam w głowie i znajomości spółki,w którą zainwestowałem blisko pół roku temu,choćby kurs miał jeszcze lecieć w dół w przyszłym tygodniu czy kilkunastu dniach
Dziwię się trochę ludziom, którzy podchodzą do zbliżającego się zakończenia tego półrocza, odliczając godziny czy minuty w oczekiwaniu na ESPI
Podając jakiś przybliżony termin, w tej branży trzeba się liczyć z obsuwami z tysiąca różnych powodów o których Prezes nie będzie i nie ma obowiązku nas codziennie informować, ba wręcz niektórych rzeczy nie może oczywiście mówić, co Nam się wydaje być czymś negatywnym z pozoru , a w rzeczywistości jest totalnie inaczej..czy nie robi nawet webinarów co tydzień czy dwa z przyczyn strategicznie negocjacyjnych, czasem można liczyć się z miłym zaskoczeniem informacji przed czasem, choć jak znam życie zawsze pierwsza wersja gra te pierwsze skrzypce.
Gdyby Prezes nie mówił nic o nawet przybliżonej dacie, też byłoby źle, bo nie mówi.. Każdy z Nas ma duże oczekiwania, ale bądźmy realistami, mówię do tych co im puszcza pampers w ostatnich dniach ..Bo dużo ludzi tu jest po prostu zabetonowanych w tym moja osoba.
Myślę za parę lat będziemy tu pisać z innej perspektywy, tego Nam wszystkim życzę.
Alicja dziękuję za pozdrowienia w którymś tam temacie