Odpowiem 123456
bez pitolenia, kolego....bez pitolenia !
Najpierw jego słowa:
"czyli stchórzyłes j jak przyszło do konkretów nie dziwie sie nawet prechter czasem problemy z falami korektami i trendami głownymi a co dopiero leszcz z forum parkietu:))
Nie dajcie sie omamic naganiaczom ubierajacymi sie w piorka znawców. Nikt nie ma swietego graala na giełdzie i nie bedzie miał"
Do kogo ty piejesz ? No do kogo ?
Mój pies Golden Retriver ma więcej rozumu w głowie, bo jak mu się coś powie, to reaguje.
Do ciebie argumenty nie trafiają. Nazywasz korektą, to co nie jest Korektą.
Zarzucasz Prechterowi, że nie ma racji, a sam krytykujesz teorię fal, nie mając bladego pojęcia o tym czego dokonał Elliott.
Czy ktoś na tym forum zaprzeczy (i nie pisze to po to aby się chwalić, ale po to, aby temu facetowi coś pokazać ) że to nikt inny
jak chodzik księżycowy napisał na tym forum Bosia
1. kupuj przy cenie 9.20
2 przy cenie powyżej 15.40 - sprzedaj, kurs będzie jednocyfrowy
3. jak rynek spadł do wartości jednocyfrowej, czyli poniżej 10 zeta - napisałem spadnie co najmniej do 7 zeta
4. Jak spadł do w te okolice, to przesłałem z wyprzedzeniem do kilku ludzi wykres gdzie i kiedy nastąpi zwrot.
do kogo ty podskakujesz ? ni do kogo ?
Myślisz, że jak sobie przeprowadzisz kreskę po szczytach, to dostaniesz sygnał kupna ?
Przecież do ciebie nie trafił ani jeden z moich argumentów.
Mam ci podać cenę docelową ?
Już samo takie stwierdzenie, każe się zastanowić, czy czasem wysoka temperatura, nie przegrzewa ci zwojów.
Poza tym jak coś piszesz, to postaw znaki interpunkcyjne, bo tylko fleja tak kaleczy ojczysty język.
chodzik księżycowy
jak będziesz miał osiągnięcia i z taką samą dokładnością uda ci się wyznaczyć szczyty wzrostu na BOŚ, jak mnie udało wyznaczyć się jego dno, to pogadamy. Na razie to bądź zdrów i pisz do mnie na Berdyczów.
ck
dodam tylko, że nazwiska piszemy z dużych liter. Co nie wiesz jak postawić na klawiaturze laptopa polskie znaki ?
a może wracasz do kraju dopiero za dwa tygodnie ?