Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  8,25 zł , zmiana od tamtej pory: 19,52%

Re: AT bez pito.lenia

No i na tym moi drodzy kończę tą dyskusję z facetem o niku 123456.
Kończę, przede wszystkim dlatego, że musiałbym wchodzić zdecydowanie zbyt głęboko w rzeczy, o których tu nie chcę pisać.
Co prawda "mądrej głowie dość po słowie", więc w moich wypowiedziach na tym wątku, dla kogoś komu się chce, jest sporo materiału do przemyślenia.
Tak naprawdę to najważniejsza tu jest rola, jaką spełnia omawiany przeze mnie wzrost. Znalezienie odpowiedzi, czym naprawdę jest, pozwala zrozumieć, co tak naprawdę się tu dzieje, mało tego, uzyskać (co ważniejsze) odpowiedź, co tu będzie się działo.
Nie jest to w żadnym wypadku korekta. Tak jak napisałem, korekty zawsze mają 3 fale, a tu jak byk mamy fal 5.
Oczywiście, każdą koncepcję możemy naciągać do granic możliwości, niczym gumę w majtkach i niestety wielu tak czyni, co zresztą
prezentuje mój adwersarz.
Swego czasu byli tacy, co twierdzili, że Ziemia jest płaska. Ba nawet w to wierzyli i zwalczali wszystkich tych myślących inaczej, ale z tego nie wynikało w cale, że mieli rację, tylko zwyczajnie brakowało im wiedzy.

pozdrawiam jak zawsze wszystkich

chodzik księżycowy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOS -0,50% 9,86 2026-06-25 11:57:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.