Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,28 zł , zmiana od tamtej pory: -56,46%

Re: do wy7kresa

Dnia 2016-02-13 o godz. 15:54 ~n3x napisał(a):
> Prezesi przychodzą i odchodzą bo są  tylko prezesami. Decydują właściciele. Nie doszukiwałbym się tutaj jakiegoś drugiego dna.
Nie musisz sie doszukiwać drugiego dna. To twoja sprawa, jak postrzegasz spółkę. Ty piszesz o szklance do połowy pełnej, ja szukam najsłabszych ogniw w łańcuchu zwanym datą... Mnie akurat nie podobają się spółki, gdzie prezesi odchodzą bez podania powodów i nie dostając absolutorium... Ot, ja akurat mam taki kaprys w zwracaniu na to uwagi. Ale nie musisz tego podzielać. Mnie twoje zachwalanie spółki nie przeszkadza... Jeśli uznaję, ze w czymś masz rację, nie mam problemu w przyznaniu ci jej. A jeśli nie podzielam twych racji - po prostu pozostaję przy swoim...

> "Co do akwizycji - nie wiem, czy sa przemyslane. Ty już to wiesz? " - Nie, nie wiem, ale mogę się domyślić, że jeśli ktoś kupił wcześniej spółkę którą chciała kupić DATA tzn, że ktoś dał więcej. Już to pokazuje, że firma nie szasta forsą, bo tak to by podbiła cenę i by łyknęła gładko. Przecież kasa jest.
Tiaa, to są tylko twoje DOMYSŁY.TYLKO DOMYSŁY. Ale masz do nich prawo. Tylko nie myl domysłów z faktami. Ani nie konfabuluj, gdy masz dysonans poznawczy.

> "podsumowując - helloł, czemu wciąż nikt nie kupuje taniutkich akcji ponoć arcyzyskownej i dywidendowej spółki?!." Sorry, ale nie jesteś wiarygodny, po tym jak się "pokazało" na forum, że nie wiedziałeś o skupie akcji przez ING. 
Tu mnie rozbawiłeś... Co ma piernik do wiatraka? pomijam juz fakt, ze akurat nie zabiegam o popularność ani bycie dla wszystkim wiarygodnym (zwłąszcza dla ciebie). Ale od kiedy mam obowiązek wiedzieć o wszystkim? i do tego pewnie jeszcze natychmiast?... No i jeszcze od kiedy musze robić miesięczne bilanse (tego też akurat nie wiesz, czy robię)?
Teraz to się wygłupiłeś z taką pseudoargumentacją...

A jesli chodzi o twoją wiarygodność - hmm...
Było 2,96...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ABCDATA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.