Witam ,
Tacy jak Pan Tchórze kryjące się za pseudonimami są najbardziej żałosnym przejawem marnego charakteru jakim nie których los obdarzył !
Ale do rzeczy :
1. Przygotowanie dokumentacji do Prokuratora , Sądu i KNF troszkę trwa , więc się Pan , troszkę cierpliwości .
2. zalecam przeanalizować sobie , co oznacza słowo obcojęzyczne ekshibicjonizm ?
3. Nigdy nie byłem pracownikiem SI SA i to Ja wyłożyłem na tą spółkę nie na odwrót !!!
4. Pani Lurje , nie inspirowała mnie do żadnych działań , z firmą Pani Lurje SIM współpracował kilka lat powierzając jej szereg zadań , z których zawsze wywiązywała się w stu procentach ! Dzięki niej SI SA 100 % właściciel spółki SBS zainkasował w pierwszym półroczu 500 tys pln zysku operacyjnego. Szkalowanie tej Bogu ducha winnej Kobiety jest największym draństwem jakiego dopuścił się Zarząd SI SA i jak sądzę Anna będzie dochodziła swoich racji w odpowiednich instytucjach.
5. W żadnej z firm , w której pracowałem nie miałem konfliktu z żadną nie dochodziłem swoich racji w sądzie.
6 . Dziękuję za troskę o moje finanse , na pewno do Pana po wsparcie nie pójdę ...
A pracy drogi Panie mam , aż ponad to , co mogę dać rady zrobić.
Chętnie z Panem podyskutuje jak będzie Pan miał odwagę wystąpić z imienia i nazwiska . Z osobami o marnym charakterze, tchórzliwej naturze po prostu nie zamierzam polemizować więcej.
ps.
Wyglądasz Mi dupku na rodzinkę Pana R lub jesteś tym Tchórzem w samej rzeczy .
Jedyny , co pozostało Zarządowi SI SA to dyskredytowanie mojej osoby .
Cóż strach się bać :))))