Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: nie naganiać nie polecać !!!

Co do Dorohuska prawda w stu procentach !!!!
Z tą różnicą , że nie jest to nawet pastwisko ....
Odpowiem jeszcze w dniu dzisiejszym na półprawdy - def takie przedstawienie zaistniałych faktów by odbiorca interpretował je po myśli nadawcy, i niedopowiedzenia - Na tych dwóch faktorach jest zbudowana ta spółka i cała komunikacja z rynkiem i to Wam, Paweł udowodnię Pana Maj ( choć powiedz Paweł jako kto piszesz ? Jako Paweł Maj osoba fizyczna ? Masz pełnomocnictwo Pana Reya ?)
Pytam , bo już kilka razy obaj powiedzieliście Mi " Ja tak rozmawiałem z Tobą składałem zobowiązanie ale rozmawiałem z Tobą jako osoba fizyczna" , Paweł po prostu manipulujesz. Po przez półprawdy i nie dopowiedzenia. Pisząc na okrągło bez podania wchodzenia w szczegóły.
Na dzień dzisiejszy nie zamierzam się z Panami dogadywać i doprawdy nie jestem przegrany.
Po prostu udowodnię Zarządowi SI SA , że nie jest godny zaufania i że działał i wciąż działa na moją szkodę z premedytacją .
Szanowni Państwo tu nie ma żadnej gry i podtekstów. Ja będę pisał o faktach i przedstawię je w odpowiednich gremiach, które zadecydują w świetle prawa czy Zarząd SI SA szkodę Mi uczynił czy nie.
Ja wiem , że tak i wiem , że mam na to świadków oraz dowody.
A jak będzie trzeba to po prostu zbadamy prawdomówność Panów w tym zakresie ....
CDN

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SKYLINE -0,65% 1,52 2025-10-06 09:35:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.