Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: nie naganiać nie polecać !!!

panie Maćku, nie ujmując nic panu i pana poczuciu największego inwestora SI ale mam ponad 70000 sztuk (więc niewiele mnij niz niby pan posiada... a posiada pan czy sie wysypał i chce taniej odkupić? niech pan wystawi pakiet w karnecie aby sie uwiarygodnić bo mój wisi) i nie podoba mi się jak pan załatwia swoje interesy na poziomie pracodawca-pracownik na forum. Proponuje niech pan złoży pozew do sądu, wtedy spółka będzie musiała sie ustosunkować, albo niech pan sobie daruje, bo przez pana zachowanie tracę realne pieniądze... mnie nie stać na ich trwonienie tak jak pana w imię jakis dziwnych układów i wojenek...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SKYLINE -0,65% 1,52 2025-10-06 09:35:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.