Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  123,00 zł , zmiana od tamtej pory: -66,37%

Re: ładne otwarcie

Dnia 2021-04-23 o godz. 09:50 ~pg napisał(a):
> zapewne jak troche odbije to dacie głos i bedzie robić za " znafców" wszystkiego , jak zawsze zresztą

tak "dam" głos...bo przecie taki pies jak ja, takiemu panu jak ty nie dorównuje....dramat i żenada w jednym:)

Nawet nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, cóż przytoczę matematyka mojego, który tłumaczył jak rozwiązywać zadania z treścią...
1. czytaj zadanie aż do zrozumienia.
2. jak nie zrozumiałeś wróć do punktu 1.

Spróbuj bez emocji:) pomaga zrozumieć przekaz...

Elit z ciebie w 1 pokoleniu nie będzie, ale cieszy mnie, że przedsiębiorczy Polak, dobry handlarz(samozwańczy, ale okay) pracuje/handluje na dobrobyt naszej RP, bo mam nadzieje, że podatki płacisz z zysków jakie osiągasz o ty jedyny i niepowtarzalny .....pg....:)? :> no zdradź detale, bądź kozak ;>

a i czekam na penerską ripostę:) nie zawiedź mnie proszę:)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TEXT 0,63% 41,36 2026-06-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.