To prawda ale nie do końca. Po to masz IP jak nawet zmieniasz neta to informujesz że się zmienia.
Temat z BAXem był. Dla mnie się liczy , że ktoś na tym forum pomaga innym - jakbyś się naciął na BAXA z 3, 4 razy pod rząd albo zauważył, że tracisz duże sumy przez BAXA doradzadzanie lub innych to powiedział byś dziękuje. Dlaczego BAX jest nr1 na tym forum ? Bo chłop się zna i dobrze radzi i nawet mówi kiedy wyskoczyć i wskoczyć a że czasem się pomyli to co jak już z 5 razy zarobiłeś a raz straciłeś( kto ma 100% trafień????). Zamiast tu robić dochodzenie kto jest kto to niech Ci detektywi pokażą co reprezentują chętnie ich będę czytał i ewentualnie kupował walutę i sprzedawał i nie muszę słuchać BAXA. Ale markę trzeba sobie wypracować ale jak się ma pusto i zielonego pojęcia to trzeba siać ferment bo to najłatwiejsze. Już tyle lat czytam Baxa i wszyscy się pytają BAXA o poradę itp. to o czymś świadczy, że BAX ma wypracowaną pozytywną opinię.
Ja tu siedzę tyle lat na tym forum ale fakt nie rozwijam się tak jak np.. SPAIN i dlatego nie piszę co i jak bo bym naraził ludzi na straty.
Bax podaje wykresy zasięg i kiedy wskoczyć i kiedy wyskakuje reszta to ryzyko i za to jestem wdzięczny tylko mógłby bardziej coś też rzucić czasem o Euro/pln:))