• Dziwne forum baxa Autor: ~zen [91.19.53.*]
    Niespotykane forum muszę przyznać,

mistrz bax kupuje zawsze na minimach i bije kokosy, - oczywiście cała Polska bije brawo i podziwia :) hahaha
    a jak mistrz bax wtapia podając poziomy wejść( patrz eski na eur/dol a wcześniej dziesiątki innych przykładów ) to jakby nic się nie stało. I mało tego - wszyscy ślepi i nikt tego nie zauważa.
    Za ile ty bax wchodzisz ? 
    No chyba że się gra za 1000 zł a robi tylko otoczkę...albo tylko robi się otoczkę bo forum ci płaci za pisanie ? 
    Inni nie gorsi czy też nie lepsi, same strzały w 10 !!
    Jest tu kilku rozsądnych ludzi - to prawda, ale niewielu
    Smutne, ale prawdziwe
  • Re: Dziwne forum baxa Autor: ~st [91.233.73.*]
    Dawno to stwierdziłem, tylko mój głos utonął w falach zachwytu nad baxem.
  • Re: Dziwne forum baxa Autor: ~naganiacz [31.1.100.*]
    bax to naganiacz.
    bax ma statyczny adres IP, czyli stale ten sam. Dodam że statyczne IP mają firmy
  • Re: Dziwne forum baxa Autor: zelaznymike [185.28.250.*]
    nie wiem jaką masz wiedzę nt. forexu i nie wnikam, ale o informatyce na pewno jest zerowa.
  • Re: Dziwne forum baxa Autor: ~tom [31.1.100.*]
    bax to naganiacz.
    bax ma statyczny adres IP, czyli stale ten sam. Dodam że statyczne IP mają firmy
  • Re: Dziwne forum baxa Autor: ~Sound108a374 [83.4.237.*]
    ale wypaliłes z tym stattycznym IP haha leze i kwicze

Co do reszty to kazdy ma swoje zdanie, moze naganiacz, może nie, wiedze ma na pewno dużą.
  • Re: Dziwne forum baxa Autor: ~CASH [95.45.99.*]
    Chłopaki bez obrazy ale idźcie ze swoimi wywodami i przemyśleniami  upuścić podniecenie gdzie indziej. To forum jest własnością Bankier.pl,  że BAX na nim jest nr 1 bo jest już z tego co pamiętam (ja jestem jakieś 8lat wcześniej XXX teraz CASH) A on pewnie dużo wcześniej. Ma dużą wiedzę i trafne wejścia i wyjścia. Oczywiście nie jest wróżką i czasem żle obstawi jak czasem każdy kto obraca kasą kilka razy na dzień. Korzystam z porad jak i Baxa i innych i jest ok bo sam wiedzy brak. 
    Jak wy jesteście tacy mądrzy to piszcie o wejściach wyjściach  na walutch  i perspektywach w nabliższym czsie i po 2 miesiącach zobaczymy co jesteście warci. Ja poproszę parę Euro/PLN. No to co startujemy.??
  • do: zen, st, naganiacz/tom - pytanie KONKRET Autor: ~dolarek [79.69.70.*]
    no to jak chłopaki widzicie dolara w przyszłym tygodniu?
    podajcie jakies scenariusze, kluczowe poziomy itd.

nie interesuje mnie wasza opinia o kilmkolwiek na tym forum ani wasze poglądy polityczne, bo to nie pomoże ani mi ani nikomu tutaj w zawieraniu trafnych wejsc, ale może podpowiecie cos czego nie zauwazyłem w kwesti dolara (usdpln, eurusd)

to jak? POMOŻECIE?
  • Re: Dziwne forum baxa Autor: ~naganiacz [46.215.25.*]
    możesz merytorycznie uzasadnić ?
  • Re: Dziwne forum baxa Autor: ~Pinokio [87.105.134.*]
    Ten BAX to nie ten sam co był 2 lata temu. "Stary" BAX odszedł i ktoś przywłaszczył sobie jego nick. A że stary BAX to był straszny ściemniacz to druga sprawa :)
  • odp Autor: ~bax [89.65.62.*]
    sami to wymysliliscie czy sami naganiacie na platne portale
    bo jesli sami to ktokolwiek lyszal ze bankier czy onet czy inne cokolwiek placa za wypowiedzi na ogolnym portalu
    czyby zarty sie was trzymaja
    dalej ja naganiacz to na co ja cie tak czy was naganiam
    i slowo dodam kto was wychowywal bo mnie uczono ze jak chcesz kogos oceniac to sam pokaz najpierw co ty umiesz
    pinokio zmykaj na forum gospodarka i polityka to twoj rewir i poziom 
    nie tu 
    tam ty sciemniac lubisz tam szalej
  • Re: odp Autor: ~Pinokio [87.105.134.*]
    Jak ktoś czytał to forum przez 6 lat to potrafi dostrzec różnicę w pisowni, stylu pisania i oczywiście adresie IP. Mnie to grzeje akurat. ale wielu ludzi wtopiło sporo kasy przez "dawnego" BAXa. Tylko wstyd im się przyznać, że byli tak naiwni. A co tego wątku to nie ty BAX będziesz decydował gdzie mam pisać :). Byłem tu wczesniej do ciebie
  • Re: odp Autor: ~CASH [95.45.99.*]
    Co do BXA - Stary BAX Nowy BAX - był temat ten poruszany kilkanaście miesięcy temu i temat ostatecznie był zamknięty.
    Dla mnie liczą się czyny/prognozy i ich trafność. Czytam wszystkich i czytam kiedy wchodzą i wychodzą i ile zarobili i ile umoczyli. Było i jest kilka osób co  mają pojęcie o tym walutowym interesie. Dobrze, że dzielą się wiedzą i spostrzeżeniami.
    Masz wiedzę to pisz.  Bardzo mało jest wizji co do Euro/PLN bo i to może kiepska waluta na zarobek ale ja na niej gram.
    GBP to szalona waluta i bardzo ryzykowna w ostatnich 1.5 roku. USD rządzi.
    Więc mili państwo piszcie i nie narzekajcie a co jesteście warci to czas zweryfikuje!
  • Re: odp Autor: ~takjest [46.215.25.*]
    ~Sound108a374
    wypalił bo? uzasadnij

~CASH
    co z tego że forum jest własnością bankiera? to znaczy że już nie wolno napisać nic co nie jest po myśli waszej i baxa? cenzura tu jakaś panuje czy co? Wiedzę ma i manipuluje wami, gdy nie miał wiedzy to by wami nie manipulował.

Do wszystkich
    Przyznajcie się kto z was gra polegając tylko i wyłącznie na sobie, na własnym doświadczeniu itd?
    Ja nie mam zamiaru pisać Ci jak masz grać kiedy wchodzić i wychodzić, to są Twoje pieniądze masz swój rozum więc kombinuj. Na forach nie pomagam.Wiedza kosztuje, nauka też i nie mam tu na myśli pieniędzy. Pomagam tym którym mogę podać rękę. Bax ma sporo wiedzy ale większość z was nie wyciąga z jego wiedzy żadnych wniosków, nie robicie notatek z tego co pisze, zero samodzielności, nie potraficie się usamodzielnić i to widać ale większość się nie przyzna. Włazicie na to forum i myślicie że bax czy ktokolwiek inny poda wszystko na tacy. Zadania domowe w szkole też wam rodzice rozwiązywali? Brakuje tylko pytań co macie zjeść na śniadanie.

Nie obrażajcie się

• Re: odp do~takjest Autor: ~CASH [95.45.99.*]
    Właśnie Bax pomaga na tym forum takim jak ja( generalnie wszystkim) ale to ja  decyduje kiedy i po ile  coś kupuje lub sprzedaje.
    Bax dzieli się wiedzą  a ty nie chcesz jak piszesz bo wiedza kosztuje i jak pomagasz to wybranym czyli komu, ze tak zapytam pejsatym???? Skoro nie chcesz dzielić się wiedzą i spostrzeżeniami to po co wchodzisz na fora  skoro jesteś doskonale obtrzaskany???. Faktem jest i masz racje, że powinienem notować to co BAX pisze itp. Ja nawet kiedyś mówiłem, że mógłby zrobić małe szkolenie dla zielonych odnośnie rysowania wykresów itp.:))))
  • Re: odp Autor: ~naganiacz [46.215.25.*]
    bax to nie twoje wpisy?
    http://forum.trojmiasto.pl/POLECAM-BARDZO-NAUKE-I-JAZDY-W-TEJ-SZKOLE-t664669,2,47661.html

http://forum.kardiolo.pl/temat14742.htm
    oczyjakszklo3•2013-11-30, 13:35• IP: 89.65.62.**

Witam.
    Ja również mam od jakiegoś czasu zaszklone oczy.
    Nie mam pojęcia od czego to jest.
    Sama tego nie zauważyłam, ale mama zwracała mi cały czas uwagę.
    Czy to może być od komputera?

http://wpolityce.pl/forum/polityka/28-dyskusje-pod-publikacjami-dzialu-polityka/tematy/104113-czy-mozna-bardziej-sie-skompromitowac-po-twierdzi-ze-nizsze-podatki-sa-szkodliwe-dla-ubogich-komentarze-publikacji?strona=2
    W 89.65.62.*
    25 lutego 2015 
    Hans Frank: Słyszę, że trzeba podnieść kaloryczność diety więźniów Auschwitz. Nic bardziej mylnego. Dieta nisko tłuszczowa zapobiega otłuszczeniu serca i wielu innym chorobom z przejedzenia.
  • Re: odp Autor: ~jolka [217.99.158.*]
    Bax jest najlepszy i dlatego go pozdrawiam serdecznie Jolka
  • Re: odp Autor: ~JP [78.8.101.*]
    Co do IP to 89.65.62.* - w miejscu gwiazdki moze byc 255 bodajze innych kombinacji. To nie jest pelny IP.
    Staly numer IP maja zarowno firmy jak i uzytkownicy prywatni. Swoja droga nie jest to nic dobrego....
  • Re: odp Autor: ~Dawid_Kamerun [82.10.242.*]
    Dużo jest też osób które mają fizyczną walutę bo pracują w UK, USA albo w Europie i przesyłają pieniążki do Polski. Dla takich osób (sam jestem jedną z nich) to forum jest ważną wskazówką co robić i nie ukrywam, że wypowiedzi BAXa są jednymi z najbardziej merytorycznych i wyważonych. Dzięki BAX!
  • Re: do dawida Autor: ~franek [37.7.58.*]
    Mieszkasz w Redcar?
  • Re: do dawida Autor: ~JP [78.8.42.*]
    Spersonalizujmy sie. Zrobmy zlot. Wtedy sie wyjasni kto jest kto.

• Re: do dawida Autor: ~pewu [89.69.130.*]
    Dobra ludziska. Pojadę teraz po bandzie i zaskoczę wszystkich na tym forum. Ostatecznie i publicznie bowiem zamierzam zweryfikować czy Bax to osoba wynajęta przez bankierów - brokerów, która zastąpiła prawdziwego Baxa czy też osoba która naprawdę dzieli się swoją wiedzą za darmo. Wystarczy, że odpowie na jedno zasadnicze pytanie:

UWAGA BAX, JEŚLI CHCESZ ZAMKNĄĆ USTA NIEDOWIARKOM I OSZCZERCOM ODPOWIEDZ NA PYTANIE: NA JAKIM MAŁO NIEZNACZĄCYM BLOGU DAWAŁEŚ SWOJE ANALIZY ZANIM W 100% PRZENIOSŁEŚ SIĘ NA FORUM BANKIERA. JAKBYŚ NIE PAMIĘTAŁ O KTÓRY BLOG CHODZI TO DAM CI PODPOWIEDŹ, ŻE JUŻ NIE ISTNIEJE I ZACZYNAŁ SIĘ NA LITERĘ O I JAKI MIAŁEŚ LINK NA TYM BLOGU?

I teraz do Was ludziska: Jeśli odpowie poprawnie to ja w 99,9% mogę stwierdzić, że to taki sam ziomek jak my, gdyż znam go z tamtej strony. Żadna osoba zarabiająca na planktonie forexowym nie daje takich porad dla małej grupki ludzi bo to jest bez sensu.

A ZATEM BAX, JESTEŚ GOTOWY NA WYZWANIE? :D
  • Re: do dawida Autor: ~PEWU [89.69.130.*]
    NIE LINK tylko NICK, sorry.
  • Re: do dawida Autor: ~Pinokio [78.10.130.*]
    To ja dodam pytanie do BAXa. W jakim banku kupował BAX realne dolary i jaki ma/maił tam spread? I z jakiego kraju miał/ma brokera?
  • Re: do dawida Autor: ~Dawid_Kamerun [82.10.242.*]
    Czemu akurat w Redcar? Mieszkam przede wszystkim w umyśle Ryszarda P.
  • pewu i pinokio Autor: ~bax [89.65.62.*]
    ok najpierw pewu
    to bylo tak dawno ze malo pamietam skleroza w koncu ja juz starszy pan
    prowadzacy blog byl chyba olo czy jakos tam
    i mial wizje i malo upieral sie ze np 5 zeta musi byc w ciagu roku inaczej bloga skasuje
    pisalo rzeczywiscie kilka osob i jeden troll o wszystkim
    zapmietalem tam chyba profesora ktory podawal takie skomplikowane metody wejsc wyjsc ze dla mnie to byla wyzsza polka i nigdy tego nie ogarnialem 
    a nik mialem od ulubionego zespolu mojego dzieciaka IR,,S 43 CHYBA LUB 45
    byly to piekne czasy
    i pinokio
    tyle tu razy mnie mordowales ze cokolwiek napisze i tak bedzie zle
    bank REIFFF 20-35 pips w porywach nocnych nawet do 50 a brokera nigdy tu nie podawalem pisalem ze mam konto u niemca
  • Re: tajemnicze zjawiska psychiki czlowieka Autor: ~club [37.248.159.*]
    złodziejowi jak śniły ręce tzn, ze duzo ludzi nim się będzie zajmowało...natomiast krawcowi --że będzie mial dużo rąk do pracy
    lepiej brać wsio na swoje bary niż nosić się na innych .....pozdrawiam...leniwych
  • Re: tajemnicze zjawiska psychiki czlowieka Autor: ~zen [5.172.233.*]
    pozostaje pytanie czy zen to zen?
    zen udowodnij to
    oraz co zrobi dolar? i czy tłumy pójdą za tobą?
    i czy forum bedzie twoje?
    i czy to ty?
    bo się pogubiłem
  • Re: tajemnicze zjawiska psychiki czlowieka Autor: ~naganiacz [31.2.40.*]
    na tym forum każdy może podszyć się pod prawie każdego i to jest narzędzie do manipulacji
  • Re: do naganiacz Autor: ~CASH [95.45.99.*]
    To prawda ale nie do końca. Po to masz IP jak nawet zmieniasz neta to informujesz że się zmienia. 
    Temat z BAXem był. Dla mnie się liczy , że ktoś na tym forum pomaga innym - jakbyś się naciął  na BAXA z 3, 4 razy pod rząd albo zauważył, że tracisz duże sumy przez BAXA doradzadzanie lub innych to powiedział byś dziękuje. Dlaczego BAX jest nr1 na tym forum ? Bo chłop się zna i dobrze radzi i nawet mówi kiedy wyskoczyć i wskoczyć a że czasem się pomyli  to co jak już z 5 razy zarobiłeś a raz straciłeś( kto ma 100% trafień????).  Zamiast  tu robić dochodzenie kto jest kto to niech Ci detektywi pokażą  co reprezentują chętnie ich będę czytał i ewentualnie kupował walutę i sprzedawał i nie muszę słuchać BAXA. Ale markę trzeba sobie wypracować ale jak się ma pusto i zielonego pojęcia to trzeba siać ferment bo to najłatwiejsze.  Już tyle lat czytam Baxa i wszyscy się pytają BAXA o poradę itp. to o czymś świadczy, że BAX ma wypracowaną pozytywną opinię.
    Ja tu siedzę tyle lat na tym forum ale fakt nie rozwijam się tak jak np.. SPAIN  i dlatego nie piszę co i jak bo bym naraził ludzi na straty.
    Bax podaje  wykresy zasięg i kiedy wskoczyć i  kiedy wyskakuje reszta to ryzyko i za to jestem wdzięczny tylko mógłby bardziej coś też rzucić czasem o Euro/pln:))
  • Re: Dziwne forum baxa Autor: ~fankifanek [195.88.144.*]
    Bax ile to juz było ataków na ciebie? Chłopie głowa do góry, ja olewam takie teksty. Kiedys pisałem jakies tam wypociny, a teraz tylko obserwoje. Siedze na foreksie od pewnego czasu i wiele mądrych głow sie tutaj przewineło, wiele pewnie przewinie, szanuje wszystkich kto tutaj cos pisze, szanujcie sie i wy nawzajem. Bax twoje posty byly i sa trafne, tylko trzeba z glowa na foreksie inwestowac, pisz dalej bo dla wielu osób jestes pomocny, a trolami sie nie przejmuj. Pozdrawiam
  • do hejterów Autor: ~dolarek [79.69.70.*]
    tak widząc te ataki na baxa dochodzę do jdnego , trafnego moim zdaniem, wniosku...

otóż ludziska robią to z nudów i .... braku kapiału - tzn. po większym przeczyszczeniu jakąś eliottowską trójką lub jakimś innym ccc...

w pewnej mądrej książce (już nie pamietam tytułu, sorry) przeczytałem jakiś czas temu, że the third elliott's wave is a particulant moment of a price move while the money flows to hands of the smart money groups from hands of not that smart money players....

sorki, że pisze po ang. ale orginalna pisownia chyba najdobitniej oddaje sens sytuacji

wszystkim , szczególnie osobom sfrustrowanym życzę pogody ducha i właściwego podejścia do tematu walut i innych osób,
    bo wszyscy tutaj mamy chyba jednego przeciwnika? - RYNEK

dla znudzonych brakiem inwestycyjnych okazji dodam, że w czasie kiedy edek stoi w miejscu, ciekawą alternatywą pary głównej dla zyskownych wejść są od wczoraj, przynajmniej dla mnie - aud/usd i aud/nzd

pozdro
  • Re: do hejterów Autor: ~Mc-R- [84.10.170.*]
    Bax jako jeden z niewielu jest tu prawdziwy - nigdy nawet żadnego banku nie zareklamował - jest również kilku mądrych ludzi,
    których poznać po tym że mało piszą ,JACO21 - to do Ciebie ; a reszta to dzieci ,które babki w piaskownicy powinny klepać .
    Gdyby głupota potrafiła latać to fruwalibyście stąd jak gołąbki. Bax uważam że powinieneś brać kasę za porady - mówisz dzieciakom gdzie stoją konfitury to chcą być mądrzejsi od Ciebie -
  • Re: do hejterów Autor: ~Pinokio [87.105.67.*]
    Dnia 2016-08-02 o godz. 14:34 ~dolarek napisał(a):
    > tak widząc te ataki na baxa dochodzę do jdnego , trafnego moim zdaniem, wniosku...
    >
    > otóż ludziska robią to z nudów i .... braku kapiału - tzn. po większym przeczyszczeniu jakąś eliottowską trójką lub jakimś innym ccc...
    >
    > w pewnej mądrej książce (już nie pamietam tytułu, sorry) przeczytałem jakiś czas temu, że the third elliott's wave is a particulant moment of a price move while the money flows to hands of the smart money groups from hands of not that smart money players....
    >
    > sorki, że pisze po ang. ale orginalna pisownia chyba najdobitniej oddaje sens sytuacji
    >
    > wszystkim , szczególnie osobom sfrustrowanym życzę pogody ducha i właściwego podejścia do tematu walut i innych osób,
    > bo wszyscy tutaj mamy chyba jednego przeciwnika? - RYNEK
    >
    > dla znudzonych brakiem inwestycyjnych okazji dodam, że w czasie kiedy edek stoi w miejscu, ciekawą alternatywą pary głównej dla zyskownych wejść są od wczoraj, przynajmniej dla mnie - aud/usd i aud/nzd
    >
    > pozdro

Widac nie dość mądrych książek czytałeś. Bo piszą wyraźnie: nie da się zarabiać na jakieś cudze opinie z forum hehe. System/strategia jest opisana tak dokładnie, że trzeba wiedzieć kiedy wejść a tym bardziej kiedy wyjść. Bo na dochodowy system składa się RR i odpowiednia do tego skuteczność. Tak że banialuków tu nie wypisuj, bo wprowadzasz czytelników w błąd.
  • i na koniec do BAXA Autor: ~dolarek [79.69.70.*]
    cokolwiek byś nie powiedział, internetowi krzykacze i tak będą wiedzieć lepiej ,
    więc najlepiej robić swoje i to tyle w tym temacie
  • Re: i na koniec do BAXA Autor: ~Pinokio [87.105.67.*]
    Internetowi krzykacze? Kto tu pisze najwiecej? Ja tylko przestrzegam wszystkich co wchodzą. Nie dajcie sobie wmówić, że jak kogoś poczytacie albo obejrzycie czyjeś kreski to będziecie zaraz zarabiać. Śledze to forum od 2010 i się napatrzyłem na setki "milionerów" co się przewinęli przez to forum. Gdzie oni są ja się pytam? Nie widzę ani jednego.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [176.221.121.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)