Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,36 zł , zmiana od tamtej pory: -86,07%

Re: Sprzedaż gry

jesteś zakłamany i zakompleksiony na mój temat od samego początku. to ty komentujesz moje posty - nie ja twoje, z wyjątkiem dzisiejszego. przykro mi że brak ci fasonu i klasy. od wielu tygodni atakujesz mnie ad persona i podłączyłeś się pod hejt na mnie. miej chociaż tyle wstydu i nie pokazuj się na tym forum. ludzie umieją czytać. jeszcze w piątek straszyłeś przetrzymywaniem strat i twierdziłeś że posiadanie tych akcji to hazard. powklejam Ci nieżej. sprawdż czy tym razem IP się zgadza??? bo ostatnio po tym jak pisałeś że premiera jest w 2020 roku to zmieniłeś na nowe. haha. No widzisz, może zachowuj się tak żebyś zmieniać nie musiał jak za chwilę kurs spadanie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VARSAV -1,68% 0,47 2026-06-25 13:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.