Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Raport i list do akcjonariuszy.

twój nick nigdy mi się nie "mylil". Po prostu tak cię kojarzę, co zrobić.

A o jakiej akcji usuwania mnie z forum piszesz? Rozumiem, że chodzi o moment kiedy znudzona trochę przydługim zwolnieniem lekarskim zajełam się przez moment tepieniem idiotyzmów twoich i twojego funfla trelo-ciula. Tamten oszust poszedł sobie na inne spółeczki. Ciebie nikt nie wygania, tylko już przestań silić się na udawanie człowieka wyważonego i sensownego. A we wspomnianym momencie to was dwóch zaczęłam lekko uwierać. I cała ta akcja fotumowiczów sprowadzała się do waszych apeli do moderatora by mnie odciął, bo przeszkadzam w sianiu głupoty.

A tak w ogóle to wspomniałam niektóre z twoich wyważonych opinii i sadów aby pokazać tym, którzy nie śledzili forum Polnej w roku ubiegłym, z kim mają do czynienia. Tak po prostu aby nie myśleli, że jestem do ciebie bolec uprzedzona bez powodu.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.