Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Raport i list do akcjonariuszy.

naprawdę Ciebie to podnieca? nie dużo potrzeba Ci do szczęścia;
zaczynasz znów mylić mój nick na pejoratwynie brzmiący, co świadczy, że po raz kolejny przestajesz nad sobą panować, a do tego włączyła Ci się zdaje się nieuleczalna mantra zatrzymania się w przeszłości; halo! mamy marzec 2010! pobudka!
przypomnieć Ci akcję, jak Cię chcieli forumowicze usunąć z forum za agresję, napastliwość i inne upierdliwe dla pozostałych rzeczy?

może jednak odpowiesz mi na proste pytania, które zadałem wyżej, doczytące oceny BIEŻĄCEJ sytuacji Polnej, możliwego zachowania kursu w 2010 roku przy wiedzy, którą wszyscy teraz posiadamy? Czy to jest dla Ciebie tak trudne, że jedyną rzeczą którą potrafisz, to wyciągać stare posty... Nie sądziłem, że tak łatwo się poddasz... A może jednak spróbujesz? Odwagi!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.