Drogi Bolo,
Zacznij się uczyć, weź jakąś książkę, poczytaj raporty finansowe, poanalizuj noty i sprawozdanie zarządu, analizuj statystyki GUSu, sprawdż sytuację potencjalnych odbiorców Polnej i ich plany inwestycyjne, pogadaj z kierownikami projektów w firmach inżynieryjnych, ludźmi od utrzymania ruchu, itp., a potem sam zrób sobie analizę potencjału wzrostu akcji dowolną możliwą metodą i przede wszystkim NIE PISZ DO MNIE DUŻYMI LITERAMI !!!
Rozwalił mnie tekst:
"A jeśli ktoś uważa, że nie, to fajnie byłoby, żeby napisał w związku z tym, jak ocenia możliwość wzrostu ceny akcji w tym roku. Bo samo to, że będzie lepiej, to innym nie pomaga."
Bolo, czy komus pomógł którykolwiek z Twoich komentarzy (szczególnie ten o 30zł)? Jeśli chcesz analiz i niezależnych rekomendacji inwestycyjnych to wyjdz na rynek i je sobie kup. Ja nie prowadze działalności PSEUDODORADZTWA INWESTYCYJNEGO NA FORUM BANKIERA i szczerze mówiąc nie zamierzam nikomu nic rekomendować/naganiać i słuchać później czyichś skarg i zażaleń.
Bolo, ja kupiłem dziś rano te akcje i czuje się z tym dobrze, ale ja nie gram na horyzoncie 1 miesiąca i nie sram po nogach, jak spadnie do 11. That's life - weż się w garść!
Pozdrawiam
P.S. No i zastanów się czy aby inwestowanie w akcje to coś dla Ciebie...