Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

Nikt tu nie odkrył żadnej nowści, bowiem o Mieszku pisałem kila stron wcześniej więc gratuluje wszelkim sherlockom Jesteście wielcy

Nora mówisz że jestem jednym z tych którzy doprowadziki do upadku okienka ?? no toś mnie do łez doprowadziła ze śmiechu bowiem z Mieszkiem nie ma nic wspólnego od 3 lat, a wtedy to o okienku nawet mieszko nie myslało - No ale OK niech będzie że okienko to moja wina, dopisz mi jeszcze koklusz, inwazje w Iraku, i inne takie A co tam, jak obciążać to hurtem :)

bbb - nie pojmuje treści Twojego wpisu, bowiem sam w sobie jest kłamstwem, ale co Ty możesz wiedzieć jak od kilku dni nie możesz przyswoić jedenj rzeczy - że nie ja jestem wydawcą programu. Z właścicielem oprogramowania które sugeruje mam tyle samo wspólnego co i TY - CZYLI DOKŁADNIE NIC. Zarzucasz mi jakieś bzdury, że coś kogoś, gdzieś podaj konkrety bo jakoś nie wiem o czym mówisz. A już nawjwiększą bzdurą jest argument nie odbieram telefonów, to przepraszam czyj numer widnieje w większości moich postów.

Panowie ja mam w sobie na tyle honoru, że podpisuje sie z imienia, podaję na siebie namiary i nie reprezentuje nikogo poza samym sobą, a wy jak kundelki oszczekujecie sie zzza róznych nicków, choć śmiem twierdzić, że to jedna max dwie osoby. Nie dziwię się jednak że tak robicie bowiem ktoś stanął wam na drodze do łatwego pozyskania ludzi z byłego okienka, ciesze się niezmiernie że udało mi się to zepsuć !!! Bowiem nie wpadną z deszczu pod rynnę. Ja w dużej mierze tych ludzi nie znam i do nich nie wydzwaniam (tak jak pewna firma którą zapewne reprezentujecie), nie strasze, nie namawiam, nie nagabuje. To wy dzwonilście już parę miesiecy temu do wszystkich albo przynajmniej dużej większości, tylko co ?? Ludzie mądrzy i się nie dali.

A teraz jak sępy poczuliście świeże mięso ale nikt się nie spodziewał, że nagle na drodze stanę ja i zacznę ludziom mówić że można inaczej, niezależnie, samemu sobie. I to was tak cholernie boli. Ale gryzicie, kąsajcie dalej, tylko tyle możecie zrobić. Prztrzymałem juz tu obraźliwe słowa, groźby, teraz zaczynacie wymyślać jakieś dziwne historie, no cóż każda próba jest dobra, żeby tylko wydrzeć parę groszy a zdyskredytować każdego kto chce temu przeszkodzić. Jednak powiem jedno te wasze zabiegi obracają się przeciwko wam własnie. Moja grupa jest dość liczna i jeśli się uda kogoś pozyskać nowego a chętnego na niezależność to super, jeśli nie też będzie źle. Najważniejsze żeby ludzie nie dali się złapać na te wszystkie puste obietnice darmowego programu przez 6 miesięcy, pomoc prawną i inne takie bajery.

Z tego co wiem niezwykle rozsądna osoba pisząca pod nickiem okienkokasowa czyni bardzo poważne staranai do niezależnego zintegrowania wszystkich okienkowców poza jakimkolwiek układem i zależnością od kogokolwiek.

Jeśli ci ludzie ruszą sami, niezależni od Was ani innej centrali czy nawet pseudocentrali (jak powiedziałem bardzo zawoalowanej jako cos innego wtedy uznam,że moja misja na chwile obecną się skończyła.

Wiecie jak tak na spokojnie pomyśleć to te wasze gratisy, pomoc i inne takie przypomina mi jak żywo obraz z większości filmów gangsterskich gdzie tematem przewodnim są narkotyki. Tam też dealerzy oferują na początku człowiekowi pomoc nawet finansową, darmowe prochy, a jak ten już się uzależni to bez listości wyciskają go do ostatniej kropelki. Dziwnie identycznie wygląda wasze zachowanie, a że "towar" inny nie przeszkadza, grunt , że metoda ta sama

Reasumujać skończcie z tymi historyjkami wyssanymi z palca, skończcie z pisaniem anonimowo. Macie dowody, fakty, a zwłaszcza homor - to piszcie prawdę i pod własnymi imionami i nazwiskami. W przeciwnym wypadku UPRZEJMIE PROSZĘ dajcie sobie spokój z pisaniem pod moim adresem, jeśli coś nie jest do Was adresowane i was nie dotyczy poprostu nie odpisujcie na to i cześć