zainteresowanym mogę przesłać ofertę bezpośrednio z banku do współpracy przy punkcie opłat, sam zastanawiam się jeszcze nad współpracą, mogę przesłać wersje demo oprogramowania działa jak pełna tylko 30 dni :)
KOSZT PROGRAMU TO 300zł do tego rocznie płaci się 60 zł za całoroczny serwis i aktualizację miesięczny koszt prowadzenia konta w banku ok 30zł
negocjuje koszt przelewów gdyby większa grupa się zdecydowała wysłałbym listę zainteresowanych do banku i wtedy mielibyśmy większe szanse na korzystniejsze warunki finansowe (obecnie bank pobiera ok 0,30gr za przelew czyli przy prowizji 1,80 - 0,30 dla banku zarabiamy 1,50) Program postaram się zamieścić na stronie www.okienkokasowe.webpark.pl <---- strona dla poszkodowanych przez okienko. kontakt okienkokasowe@o2.pl
----------------------------------------------------------------------
dzisiaj o 15 spotykamy się z agentami z regionu Wrocławskiego zainteresowanych prosimy o kontakt o tym co postanowiliśmy także wpiszemy na stronie www.okienkokasowe.webpark.pl <---- strona dla poszkodowanych przez okienko. kontakt okienkokasowe@o2.pl
----------------------------------------------------------------------
UWAGA
część z Państwa chcę podjąć kroki przeciwko spółce Okienko Kasowe S.A. w gąszczu forum zauważyłem takie posty w związku z czym proszę o kontakt. Strona dla poszkodowanych przez okienko kasowe www.okienkokasowe.webpark.pl na te stronie na bieżąco wpisywać będziemy aktualne informację w poniedziałek mamy wiedzieć coś więcej na temat VIA, spotkaliśmy się już grupą agentów z naszego regionu jeżeli chcecie do nas dołączyć proszę o kontakt razem zawsze lepiej.