Olgo - masz rację Acc może się "zcwanić" i zmienić 4gr na 100 000. Ale nie da rady zrobić tego niepostrzeżenie - tylko analfabeta nie zauważy, że coś się zmieniło. Zresztą każdy kto zaczyna z pracę z Sezamem sprawdza, czy program dobrze liczy. Teraz Druga sprawa - Ty z okienka nie mogłaś wystąpić pod groźbą kary (czy weksel też złożyłaś w okienku?) A z sezamu możesz zrezygnować z dnia na dzień i zmienić na inny program - umowę z bankiem masz indywidualną i banku nie obchodzi jak robisz paczkę dopóki jest zgodna ze standardem banku.
Rozumiem, że jesteś zła i rozżalona - ja straciłem kiedyś w Grosiku - na szczęście tylko swoją prowizję, bo uciekłem zanim zrobiło się głośno. Na początek można pracować ręcznie wpisując każdy przelew, ale dzięki pracy na własną rękę doszedłem do takiej ilości wpłat, że nie wyobrażam sobie pracy bez czytnika. Accadia zagrała uczciwie - zaproponowała swojego prawnika, nieodpłatne korzystanie z programu przez jakiś czas - moim zdaniem wystarczający aby zorientować się w tym czy jest dalej sens prowadzić punkt, czy nie. Nie musisz nawet pracować z "ich" bankiem - ja mam własną umowę, a używam "ich" programu - groszy pilnuję i sprawdzam czy wychodzą właściwie.