Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

ronin obrażasz nas okienkowców - my mieliśmy oczy i wybieraliśmy dobrze, zawiedli ludzie nie system. A jak tak bronisz okradi to może wytłumaczysz "swoim" i naszym i wszystkim tu jak siedzimy i czytamy czy u was to nie ma możliwości wyczyszczenia wszystkich jak leci centralnie po sieci.

powiesz ze NIE, ależ skąd... NIGDY...

zatem powiem jedną tylko rzecz zanim rzucicie się mi do gardła:

macie takie narzędzie do wysyłania kasy na fundusz i tych 0,04 zł dla Was. Wiesz co wystarczy zrobić by skutecznie położyć wszystkich. WPISAĆ w to cudowne narzędzie inną kwotę i wyłożyć wszystkich przy aktualizacji sezama. Wszyscy leżą. wy zdaje się macie doświadczenie w "przyswajaniu" osiągnięć innych firm, to co tam kasa. Wyślecie aneks ze zmianą warunków i jesteście czyści a "wasi" agenci zostają z ręką w nocniku.

U nas też były automaty i centrala zawiadywała o wszystkim - tu też. jak to ktoś tu powiedział "apetyt rośnie w miarę jedzenia". U was to agent będzie winny i będą go ciągać po prokuraturach. NIe jak w okienku.
Ronin nie czytaj między wierszami tego czego nie ma. nie pisałam ze puszczam z osobistego konta tylko firmowego i już nie jako okienko.
nie dajcie się zwieść. Prezesi z okienka też nas karmili taką czczą paplaniną. pomoc, fundusze, wejścia w ministerstwie finansów. Oj.. i tak nam zrobili, wy tez możecie. jak wiec Okienkowcy szukacie to bez takich wodotrysków jak okradia.
jedna wpadka to aż nadto. Nie powiem kogo wybrałam. Po co każdy ma swój rozum. niech go użyje słusznie.