NIEZALEŻNI Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> bbb piszesz ze tego nie da sie nie zauważyć, ale
> powiedz co zrobisz jak zauważysz że ci sie z 0,04
> zrobiła na 0,50 ?? odwołasz się ?? do kogo ?? - do
> centrali Tak centrali tej firmy która zarządza
> programem, i co się dowiesz do tej CENTRALI że
> wzrosły jakieś tam koszty za "bezpłatną" pomoc
> prawną do której masz dostęp przez 24h , tylko tak
> naprawde po co ci ta pomoc skoro sam za wszystko
> odpowiadasz ? będziesz się pytał prawnika jak się
> obronic sam przed sobą ?? Śmieszy mnie to - jak
> powiedziałem dla mnie to jest wiązanie ludzi i
> bardzo subtelne wprowadzanie ich do systemu
> centralnego ale zrobionego dużo inteligentniej niż
> te obecne. Co byś nie powiedział, uwiązany z firmą
> jestes i juz
A co ty robisz - wiążesz ludzi za 60 zł za aktualizacje - na ile aktualizacji dajesz gwarancję, skąd mam wiedzieć czy nie weźmiesz ode mnie kasy na początku roku i nie znikniesz za miesiąc? - sam jesteś "Centralą". Podpisałam umowę z konkretną firmą, a nie centralą tej firmy - nie ma oddziałów, tylko jedną siedzibę, więc nie wypaczaj. Z tego co już zdążyłem się dowiedzieć o Tobie, to sam wrobiłeś wcześniej ludzi w inny program i przestałeś odbierać od nich telefony. Może opowiesz co się stało?
Jak wspomniałem wyżej, jeżeli firma, której płacę za użytkowanie programu wprowadzi zmiany dla mnie nie korzystne, to wywalam program i szukam innego, nikt nie jest uwiązany - powinieneś o tym wiedzieć najlepiej. Prawnik jest tylko do dyspozycji agentów okienka - gdybyś czytał ze zrozumienieniem to byś to zauważył, Ci ludzie są tak samo oszukani jak ich klienci. Prospol nadal działa i kary obowiązują - warto wiedzieć, że jest prawnik, który pomoże się z tego wyplątać bez wykładnia najpierw kasy na stół.
A co oferujesz Ty? Jakiś program, mglistą wizję grupy. Czemu nikt z twojej grupy tutaj Cię nie broni? Jak na razie jesteś sam jeden. Conajmniej kilku użytkowników Sezamu się wypowiedziało, ale nikt nie naganiał na ten program, tak jak to ty robisz.dzie