Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

Kabanosie o czym ty mówisz widać pojęcia nie masz za bardzo No ale nie moja rola cie edukowac i uświadamiać Jeśli jednak mówisz o agnecjach bankowych i ich losie - popatrz tylko na pozostawionych jak dla mnie na lodzie ludziach z agencji BPH, zostali totalnie olani, z pieknymi biurami, spora grupą klientów bez perspektyw bo to co się im proponuje to żenada. I wiesz co ci ludzie w dużym stopniu juz zrobili ?? zostali niezależnymi pośrednikami kredytowymi oraz zajmują się płatnościami masowymi samodzielnie. A skad wiem ? bo spora ich część jest w mojej grupie.

A tak w temacie - wydawca, właściciel programu (o którym pisałem i jak oraz kolega zajmujący się pomoca dla okienkowców nick okienkokasowe) w zrozumieniau sytuacji jaka zapanowała na rynku zjechał z ceny do kwoty 305 zł brutto za aplikacje, jednak warunki z bankami trzeba negocjować samodzielnie, jeśli jednak ktos ich nie chce negocjować, lub negocjacje będa opiewały na kwote wyższa niż 0,23 zł zapraszam do kontaktu i wspólnego działania. W grupie i jedności siła