Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

onon Czytaj ze zrozumiemniem co się tu pisze ale jeśli pojąc nie możesz to ja raz jeszcze napiszę dużym tekstem NIE JESTEM AUTOREM, PRODUCENTEM, WYDAWCĄ jakiegokolwiek oprogramowania, nie mam z tego kompletnie nic. Swoja drogą nie intresuje mnie na jakim kto programie pracuje lub chce pracować. Ja zachęcam do stworzenia dużej grupy która składająca się z niezależnych względem siebie podmiotów dla banku będzie jednością. Koniec czasów prezesików pławiących się w pieniądzach ludzi którzy cieżko pracuja w swoich kasach. Koniec czasów płacenia ogromnej kasy za dzierżawę programu i jak prezesik ma kaprys będzie kazał program wyłączyć bo ma takie widzimisię A jak się prezesikowi uwidzi i zobaczy że jakaś kasa robi kosmiczne obroty to po co ma ściągać z tego terenu po 0,04 zł za przelew jak może obok otworzyć własną kasę i mieć nie 0,04 zł tylko np. 1,50 zł Takie przypadki są znane ! Skoncz proszę z obłudą i straszeniem ludzi NBP - wejdzie obowiązek robienia sprawozdań, każdy człowiek da sobie z nimi rade Spokojnie , no chyba że uważasz ludzi z tej branży za idiotów - ja mam ich za ludzi inteligentnych Ubezpieczenie grupowe ? okienko też miało i co z tego ?? Fundusz gwarancyjny ?? kolejne wirtualne straszenie - Powiem ci jedno i dobrze o tym wiesz Ekipa prezesików lobbuje wokół parlamentu, żeby właśnie takie zapisy się pojawiły w ramach nowej ustawy A po co ?? Ano po to żeby prezesiki dalej mogli sobie żyć lekko nic nie robiąc, a udając pomoc jaką ma być odpłatne użyczenie programu. Dlatego Was tak boli że ludzie Was nie potrzebują i nie chcą wam oddawać własnej kasy bo i za co ?? podajesz link do strony firmy która zapewne reprezntujesz I co Na co liczysz Że ja mam zrobić to samo co oni ?? Nie bądź śmieszny jakbym zbijał taką kasę co miesiąc idącą w grube tysiące złotych za samo dzierżawienie programu to też by mnie było stac na stworzenie takiej pomocy, przecież taka pomoc to potencjalny kolejny dzierżawca programu i kolejne groski razy ileś tysięcy przelewów. Kochany jak ja bym miał taki centrum z tak spływającą kasą to też bym posadził radce prawnego dał mu za kilkanaście dni siedzenia pod telefonem i odpowiadanie na pytania ze 2 tysiące Przecież to czysty zysk załóżmy takie 2000 zł podzielimy na owe 0,04 grosze to daje nam zaledwie 50 000 przelewów więc wystraczy przejąć 50 kas z których każda miesięcznie zrobi po 1000 przelewów i już się zwraca posadzenie dobrodusznego prawnika Nie stosuj więc prosze socjotechniki. Bowiem taki pocieszony i pouczony agent w kolejnych miesiącach będzie już krećił w tej maszynce kolejną kasę dla centrali.

Dlatego skończ proszę z demagogią, pozwól tym ludziom spokojnie wybrać i się zastanowić, przestań ich straszyć funduszami, gwarancjami i innymi bzdurami za jakimi lobbujecie na swoją korzyść. Pytasz się czy ja będę niósł pomoc jak nawet wejdą te rzeczy ? Tak i ja będę niósł i każdy kto będzie niezależny bowiem to będzie w naszym intresie. Do tego celu niepotrzbujemy opłacać grubą kasą jakieś tam pseudo centrali. Mam własny kupiony dla siebie program, mam własną stawkę przelewu - wiem na czym stoje, nie budzę się rano i nie zastanawiam się czy znikła kasa z konta zbiorczego, albo czy mi nie zabiorą dzierżawionego programu, albo czy opłata za dzierżawę z 0,04 nie wzrośnie np do 0,10 zł bowiem nie od dzis wiadmomo, że apetyt rośnie w miarę jedzenia.