onon Czytaj ze zrozumiemniem co się tu pisze ale jeśli pojąc nie możesz to ja raz jeszcze napiszę dużym tekstem NIE JESTEM AUTOREM, PRODUCENTEM, WYDAWCĄ jakiegokolwiek oprogramowania, nie mam z tego kompletnie nic. Swoja drogą nie intresuje mnie na jakim kto programie pracuje lub chce pracować. Ja zachęcam do stworzenia dużej grupy która składająca się z niezależnych względem siebie podmiotów dla banku będzie jednością. Koniec czasów prezesików pławiących się w pieniądzach ludzi którzy cieżko pracuja w swoich kasach. Koniec czasów płacenia ogromnej kasy za dzierżawę programu i jak prezesik ma kaprys będzie kazał program wyłączyć bo ma takie widzimisię A jak się prezesikowi uwidzi i zobaczy że jakaś kasa robi kosmiczne obroty to po co ma ściągać z tego terenu po 0,04 zł za przelew jak może obok otworzyć własną kasę i mieć nie 0,04 zł tylko np. 1,50 zł Takie przypadki są znane ! Skoncz proszę z obłudą i straszeniem ludzi NBP - wejdzie obowiązek robienia sprawozdań, każdy człowiek da sobie z nimi rade Spokojnie , no chyba że uważasz ludzi z tej branży za idiotów - ja mam ich za ludzi inteligentnych Ubezpieczenie grupowe ? okienko też miało i co z tego ?? Fundusz gwarancyjny ?? kolejne wirtualne straszenie - Powiem ci jedno i dobrze o tym wiesz Ekipa prezesików lobbuje wokół parlamentu, żeby właśnie takie zapisy się pojawiły w ramach nowej ustawy A po co ?? Ano po to żeby prezesiki dalej mogli sobie żyć lekko nic nie robiąc, a udając pomoc jaką ma być odpłatne użyczenie programu. Dlatego Was tak boli że ludzie Was nie potrzebują i nie chcą wam oddawać własnej kasy bo i za co ?? podajesz link do strony firmy która zapewne reprezntujesz I co Na co liczysz Że ja mam zrobić to samo co oni ?? Nie bądź śmieszny jakbym zbijał taką kasę co miesiąc idącą w grube tysiące złotych za samo dzierżawienie programu to też by mnie było stac na stworzenie takiej pomocy, przecież taka pomoc to potencjalny kolejny dzierżawca programu i kolejne groski razy ileś tysięcy przelewów. Kochany jak ja bym miał taki centrum z tak spływającą kasą to też bym posadził radce prawnego dał mu za kilkanaście dni siedzenia pod telefonem i odpowiadanie na pytania ze 2 tysiące Przecież to czysty zysk załóżmy takie 2000 zł podzielimy na owe 0,04 grosze to daje nam zaledwie 50 000 przelewów więc wystraczy przejąć 50 kas z których każda miesięcznie zrobi po 1000 przelewów i już się zwraca posadzenie dobrodusznego prawnika Nie stosuj więc prosze socjotechniki. Bowiem taki pocieszony i pouczony agent w kolejnych miesiącach będzie już krećił w tej maszynce kolejną kasę dla centrali.
Dlatego skończ proszę z demagogią, pozwól tym ludziom spokojnie wybrać i się zastanowić, przestań ich straszyć funduszami, gwarancjami i innymi bzdurami za jakimi lobbujecie na swoją korzyść. Pytasz się czy ja będę niósł pomoc jak nawet wejdą te rzeczy ? Tak i ja będę niósł i każdy kto będzie niezależny bowiem to będzie w naszym intresie. Do tego celu niepotrzbujemy opłacać grubą kasą jakieś tam pseudo centrali. Mam własny kupiony dla siebie program, mam własną stawkę przelewu - wiem na czym stoje, nie budzę się rano i nie zastanawiam się czy znikła kasa z konta zbiorczego, albo czy mi nie zabiorą dzierżawionego programu, albo czy opłata za dzierżawę z 0,04 nie wzrośnie np do 0,10 zł bowiem nie od dzis wiadmomo, że apetyt rośnie w miarę jedzenia.