dzieciaku tabuze nabrałeś odwagi po dzisiejszej sesji i wylazłeś z nory ? a łopatkę masz czy ziemie rękami wybierasz . No cóż ,jesteś wybitnie schematycznym leszczem . kiedy zatem wstąpisz jako czujny .
A co udowodniłem ? właśnie to że jak ktoś chciał kupić to mógł to uczynić np po 110 a nie trzymać papier po odbiciu się 3 x od 145 i wznosząc modły o wzrosty oraz i zaklinać rzeczywistość wbrew faktom .Bo przecież całe wasze kólko różancowe witało się juz z gąską po 200 , no ostano sie schłodziły nastroje i było 150. U ciebie zresztą jak wiadomo że jak ci fakty nie pasują to żle dla faktów ?
Znafco a tak na marginesie podaj mi spółki jakie masz w portfelu chyba że masz tylko lvc o ile w ogólle i niki jakim posługujesz , na tutejszym zacnym forum marcowej leszczyny to sie dokształce czytając twoje złote myśli na tych spólkach , bo jak wiadomo ja nie trafam to chciałby poczytać jak u ciebie jest z tą celnością gorzej czy lepiej niż na lvc . A przepraszam hm. ty nie celujesz ty jesteś inwestorem tzw długoterminowym