Forum Ogólne

Re: uchodzący za ekspertów, nie są nieomylni

Ad. księgowy!!!!!!!!!
Ad. księgowy!!!!!!!!!!!!

Mam pytanie do kolegi. Czy rozmawiałeś z prawnikami o naszej sprawie.
Czy byłbyś uprzejmy udać się osobiście do prof. dr hab. Józef Frąckowiaka o opinie na temat naszych odwołań, ja osobiście wybiorę się do Poznania.

Opracujemy główne tezy naszych odwołań i przedstawimy do weryfikacji fachowcom. Może za pośrednictwem organizacji studenckich. Wiem, że przy Uniwersytetach działają punkty porad prawnych. W tym tygodniu jadę do Poznania i spróbuje jak najefektywniej dostać się do "autorytetu", albo drzwiami albo „oknem”. U nas w Poznaniu istnieje Poradnia Prawna oto regulamin.
Link: http://www.prawo.amu.edu.pl/content/poradnia_prawna/zasoby/regulamin.pdf

U was we Wrocławiu również cos takiego chyba istnieje.
Po konsultacjach ze studentami i przy ich pomocy nasze tezy musza trafić do weryfikacji do:

Zakładu Prawa Gospodarczego i Handlowego
Uniwersytecka 22/26, 50-145 Wrocław
tel. 3752-339
• Kierownik prof. dr hab. Józef Frąckowiak

i

Katedra Publicznego Prawa Gospodarczego
Poznań
Kierownik Prof. dr hab. Bożena Popowskiej

Ty załatwisz opinie u Pana prof. dr hab. Józefa Frąckowiaka ja to samo zrobię w Poznaniu u Pani Prof. dr hab. Bożena Popowskiej

Proszę Ciebie księgowy o pomoc dlatego, że jesteś najbardziej wtajemniczony w temacie na forum.
Zarysowała się między nami istotna różnica w podejściu do tematu musimy upewnić się co do faktu jaka jest opinia „autorytetów” i taką dalej stosować strategie, nie możemy działać po omacku. Dużo napisaliśmy na forum, możliwe że ktoś z nas błędnie cos wywodzi, wymaga to korekcji. Jesteśmy w pewien sposób odpowiedzialni za to co mówimy, jak się powiedziało „A” to musimy powiedzieć „B”.

Mam wrażenie, że Dr. Koroluk na którego pomoc liczyłem, po prostu nas olał.

Oczywiście proszę i innych kolegów z regionów w pobliżu miast uniwersyteckich, o podobną pomoc(ja osobiście mam 100km do Poznania) ale nie odpuszczę, takiej możliwości, wiem, że każdy adwokat zawodowy sprawę oleje.