Dnia 2021-04-14 o godz. 09:51 ~Trening napisał(a):
> Dzień dobry, bardzo dziękuję za odpowiedź. Odnośnie mojego wpisu, to faktycznie z jednej strony chciałem sarkastycznie, ale z drugiej chciałem raczej przeczytać jakieś poziomy i konkrety. Odnośnie Rsi to nie wiem o jakim okresie czasu Pan pisze i co konkretnie z tego Rsi Panu wynika. Tu bardzo proszę o odpowiedź, ja nie jestem osobą, która się naśmiewa albo obraża kogoś. Odnośnie mojego nicka (historycznego) to nie ma znaczenia - straciłem już mnóstwo kasy i popełniłem mnóstwo błędów inwestycyjnych (ale mam i sukcesy) i dalej się tylko uczę.
> > Raczej jestem zainteresowany jakimiś ciekawostkami na które warto zwrócić uwagę. Raczej w LiveChata inwestuję na perspektywę dłuższą i przynajmniej do tej pory wirtualny zysk jest duży, ale zastanawiam się co dalej... stąd mój chat... Chętnie przeczytam jakieś Pana wskazania.
Panie Kolego pachnie mnie tu marną prowokacją ze stajni Pana Tabuse , ale niech będzie . Proponuje jak nie masz aplikacji do AT skorzystać ze stooqa i tak sobie popatrzeć na wykres w ujęciu dziennym , tygodniowym, moim zdaniem tylko na świecach japońskich ,a potem np 4H i zobaczyć gdzie kupuja i gdzie sprzedają , jakieś średnie se ustawić dłuższe , krótsze i popatrzeć. jak reaguje na nie dana świeca Kaźdemu kto tu pisze radziłbym zacząć od 3 krotnej lektury tej pozycji bo to dobra rzecz i zawsze warto mieć ją pod ręką
https://maklerska.pl/ksiegarnia/swiece-japonskie-analiza-wykresow-cenowych/
Papier jest techniczny czasami niestety zaburza to mała płynność .