Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,42 zł , zmiana od tamtej pory: -80,33%

Re: wers do reznora

Nie wiem co z Columbusem jutro. W normalnych warunkach, moim skromnym zdaniem, jutro powinna być jakaś korekta zwłaszcza, że stoi pod oporem historycznym. Ale to co się ostatnio dzieje, ten hura optymizm, mnie przerasta i przeraża. Wchodzą ludzie bez żadnego doświadczenia kompletnie, kupują wszystko jak leci... nie wiem co zrobią jutro:))))). No ale może ulica tym razem przechytrzy zawodowców :). Takie zachowania to ja widziałem, ale na końcówce hossy przed 2008, jak się wszystkim wydawało, że już zawsze będzie rosło do niebbaaaa. Jestem bardzo ciekaw wyników gamingu po drugim kwartale, jak ludzie wypuszczeni na wolność będą biegać po łąkach a nie grać. W ciekawych czasach przyszło nam żyć :).
Co do 11 bit, to obserwowałem to maniakalnie od premiery TWOM, ale wszedłem jak zaczęło na poważnie kipieć. A właściwie to rzuciłem Dino z dnia na dzień, i cały ze wszystkim się tam zapakowałem po uszy. Pięknie to chodziło technicznie. Trzy luki i wyspa odwrotu - jak skopiowane z podręcznika. Cudo :)
Co do pszczółki to bardzo ładnie broni MA100 na 2.39, a do tego FIBO na 0,382 na 2.41. I ładna świeca dzisiejsza. Nie przywiązuję się jednak do tego zbytnio, bo jak mawia nasz wspólny fan: "to oszustwo i zaraz będzie sruuu na 2zł" :)))).
Gdyby się udało, wycisnąć z Epic 2,5-2,8mln zł, to byłbym bardzo zadowolony. Bo taka kasa plus to co mają z Ovid, spokojnie wystarczy na dokończenie Gigantów i jeszcze sporo zostanie.
Czekam na short, wejdę pewnie w poniedziałek w nocy. Celuję w 3020 na SP500 maksymalnie. Trzymaj kciuki.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VARSAV 3,48% 0,48 2026-06-24 10:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.