Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

Train

Program za darmo mówisz - OK dla 50 i tylko na pół roku, więc bez przesady

Nie mam żadnego produktu i niczego nie sprzedaje, jedynie wskazuje drogą, ci którzy skorzystali dobrze o tym wiedzą (choć zaskakujące jest nagle pozytywne zaopiniowanie przez Ciebie programu z którego ja korzystam, wcześniej byłeś dużo mniej miły dla niego, przypomne korzystam bo kupiłem a nie wymyśliłem i sprzedaje)

Piszesz o pluciu na nazwisko ?? Jeśli nie robisz nic złego nie musisz się chyba tego obawiać, aczkolwiek może być tak jak w moim przypadku gdy spanikowana konkurencja siadła na mnie i pojechała sobie po bandzie nie szczędząc nawet na jakiś kłamstwach i wymysłach (zresztą dostało się i mi i VIA bowiem ci co to pisali to grupa tych jedynych słusznych)

Mówisz o aneksach kiedy opłata z 0,04 wzrośnie do 0,10 czy jakiejkolwiek innej magicznej liczby. No i co z tego że zostaną rozesłane aneksy do umowy skoro jedna firma spacyfikuje rynek, jaką będziesz miał alternatywę wtedy ?? Ja ci powiem jaką albo pokornie płacić kwotę z aneksu albo zwinąć punkt pewnie dobrze prosperujący ale po podwyżce już nie aż tak dobrze dla partnera. Jednak owa firma chętnie go pewnie odkupi za parę groszy i zamiast 0,04 czy więcej będzie miała do siebie 99 %. Super pomysł na biznes, formalnie wszystko OK moralnie nie za bardzo, no ale biznes to biznes. Cytat z tego samego akapitu: "A u Ciebie "nie da się odwołać' ? bo do kogo ?" Zgadza się bowiem nie ma mnie jest NIEZALEŻNY AGENT i BANK na cholera tam jeszcze ja ?? ja jako pomysłodawca grupy co najwyżej mogę wziąść na swoje barki negocjajce z bankiem o zmniejszenie prowizji, na korzystniejszą dla wszysytkich, a od tego chyba nikt się nie będzie chciał odwołać, w sensie że mu źle bo ma płacic mniej

Rozmowa ciut bardziej merytoryczna - Twój argument to moja nieobecnośc - mylisz się bowiem czytam "namiętnie" to forum, a milczenie spowodowane było pomocą tym którzy się uniezależniali

W tych pracach nie biorą udziału prezesikowie, tylko KPF - litości !! ktoś tu zadał konkretne pytanie wobec tego tworu co to jest itp. nie chce mi się szukac po stronach wstecz, ale z tego co pamiętam tamta osoba zadała bardzo konkretne i precyzyjne pytania o odpowiedzi nie dostała żadnej. Jak dla mnie to wiesz czy to jest prezes X i formacja prezesa nazwana KPF to jedna cholera. Z całym szacunkiem ale nie tacy lobbyści brylujący na prezydenckich salonach teraz oglądają świat za krat - ale przecież oni też chcieli dobrze, pytanie tylko komu to dobrze miało być zrobione.

PS . Podobno okienkokasowe to Accadia ? Tak ktos tu pisał :) I to forum tez kontroluje Accadia. - nie wiem nie wnikam, ale skądś to się ludziom wzięło więc nie bądź zdziwiony, że tak myślą i tak właśnie czują

Kolejny cytat: "Myślę, że stosownym podsumowaniem będzie cytat z Ciebie samego:
- Dlatego skończ proszę z demagogią, pozwól tym ludziom spokojnie wybrać i się zastanowić" I o tym mówię właśnie. A jak na razie to wy straszycie 1 stycznia 2009 jako jedyną alternatywe przedsatwiając własne konsorcjum i Acc, a jak mówiłem to prosta droga do monoplu. Stąd ile razy pojawi się tutaj straszenie ludzi zdezorientowanych, tyle razy ja będę stanowczo włączał się do dyskusji.

Każdy jest odpowiedzialny, wie co robi, i jakie podjemuje kroki. Jedynie może je podjąć złe kiedy uda się Wam go zastraszyć. A wiesz dlaczego tego nie chcę ?? Bo nie chcę być waszym wasalem !! Nie obawiam się 1 stycznia 2009 roku z prostej przyczyny - bank ani mnie ani innym niezależnym nie da zniknąć z rynku i napewno pomoże, bo to w końcu też ich interes, dlatego wasze konsorcjum nie jest do niczego potrzebne.

Na zakończenie: ostatni cytat - "Czujesz się pokrzywdzony, obrażany, a sam w odniesieniu do innych plujesz na około gdy kończą Ci się argumenty" - najpierw poczytaj proszę co "dyżurni" pisali do mnie kiedy tylko zabrałem głos, bez pisania pod jakimkolwiek adresem mówiąc jedynie o niezależności, cofnij się gdzies tak do 142 strony, zobacz kto zaczął i w jakim stylu, a potem mnie kamieniuj.

Z pozdrowieniami dla Ciebie i reszty kolegów z Rzeszowa