Wacusiu
w końcu sprowokowaliśmy Ciebie do wyartykułowania najwłaściwszego wniosku - będą płacić! i to u mnie i mnie podobnych, bo nie wiedzą co może internet - a to dlatego, że go poprostu nie mają.. Bo nikt ich nie nauczył internetu, bo w końcu wg oficjalnych danych - ponad połowa Polaków żyje poniżej minimum socjalnego i nawet gdyby potrafili to nie stać ich nie tyle na internet, co na zakup komputera.
Żal mi Ciebie, gdy starasz sie ośmieszyć ludzi starszych, którzy w dzisiejszych czasach są praktycznie bezbronni tylko dlatego, że są niedouczeni, bo pracowali na to, byś Ty mógł się uczyć...
Dziś, kiedy wszyscy "możni" którzy dotarli na szczyty władzy na grzbietach dzisiejszych czterdziestoparoletnich i starszych babć i dziadków, którzy też nie widzą tego że 40 % naszych rodaków nie posiada konta w banku bo i nie ma po co go posiadać... Jak nie ma dochodów to po co komu konto?... Może po to by mógł za nie płacić dodatkowo kilkanaście złociszy miesiecznie? do tego za komputer,internet i telefon komórkowy?... A powiesz Im cfffaniaczku z czego to wszystko?... Może z 850 złotych emerytury (wraz z dodatkiem opiekuńczym)??? Może nie wierzysz że takie właśnie są emerytury?...
Brawo bystrzacho!... Doprowadź do tego, by takie babcie i dziadkowie
nie krążyli już po miastach i po parkach zbierając butelki, puszki
i wszelkiej maści odpady by w skupie dostać za nie 2 - 3 złote na chlebek, bo po opłaceniu czynszu, prądu i gazu - na nic już Im nie wystarcza.
Powiem szczerze - mam odruchy wymiotne, kiedy czytam takich przemądrzałych niedokształciuchów jak Ty Wacusiu... Moja rada - módl się o zdrówko - módl się szczerze - bo...