Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

Do: NIEZALEŻNI

To może teraz o Twojej demagogii:
zgrywasz tu najbardziej pokrzywdzonego, obrażanego, a kim sam jesteś ? Może kilka cytatów:

- Twoja demagogia poraża głupotą naprawdę
- Żygać się chce jak się Ciebie czyta
- A teraz jak sępy poczuliście świeże mięso ale nikt się nie spodziewał, że nagle na drodze stanę ja i zacznę ludziom mówić że można inaczej, niezależnie, samemu sobie
- a wy jak kundelki oszczekujecie sie zzza róznych nicków, choć śmiem twierdzić, że to jedna max dwie osoby
- żeby tylko wydrzeć parę groszy a zdyskredytować każdego kto chce temu przeszkodzić
- W przeciwnym wypadku UPRZEJMIE PROSZĘ dajcie sobie spokój z pisaniem pod moim adresem, jeśli coś nie jest do Was adresowane i was nie dotyczy poprostu nie odpisujcie na to i cześć

To tylko część Twojego marketingu.

cóż.. nicki są po to, żeby z nich korzystać. Nie widzę potrzeby aby ktoś pluł na moje imię i nazwisko. Jeśli chcesz - wystawiaj na kpiny swoje.
Dziwi mnie że osoba realizujaca tak powazny zamiar jak najbardziej niezalezni z niezaleznych tak łatwo traci nerwy. Poza tym dziwi mnie ze uprawia na forum kreatywny marketing. I co ciekawe, Twoj marketing jest OK a ten w wykonaniu innych jest be, bo tylko Twoj jest słuszny.

Dzięki za wyliczenia. Szkoda że nie zapytałeś po ile ja mam przelew w Accadii, bo Twoje wyliczenia straciłyby sens. Nie wiem czemu wypowiadasz się w imieniu innych, bo ja współpracując z Accadią nie czuję się idiotą. W związku z powyższym nie będę pisał czym poraża Twoja demagogia. Napisze krótko: mnie sie to bardziej opłaca. I nie wiem jak inni koledzy, ale ja nie pełnie tu dyżurów.
Żygaj sobie na fundusze gwarancyjne o których pisze Ronin. Już raz wykazałes się ignorancją nie mając pojęcia o raportach składanych do NBP. Nie wiedziałeś o tym, ale okrzyknąłeś sie

-albo czy opłata za dzierżawę z 0,04 nie wzrośnie np do 0,10 zł bowiem nie od dzis wiadmomo, że apetyt rośnie w miarę jedzenia.
- w pełni podpisuje się pod tym co napisała Olga - bbb piszesz ze tego nie da sie nie zauważyć, ale powiedz co zrobisz jak zauważysz że ci sie z 0,04 zrobiła na 0,50 ?? odwołasz się ?? do kogo ?? - do centrali Tak centrali tej firmy która zarządza programem, i co się dowiesz do tej CENTRALI że wzrosły jakieś tam koszty za "bezpłatną" pomoc prawną do której masz dostęp przez 24h ,

czemu robisz ludziom wodę z mózgu ? żeby wcisnąć swój produkt ? w moich stronach dziecko w przedszkolu wie, że aby coś takiego wprowadzic - trzeba to zrobić aneksem do umowy. A u Ciebie "nie da się odwołać' ? bo do kogo ? rozbrajasz mnie swoją argumentacją :)

- A jak się prezesikowi uwidzi i zobaczy że jakaś kasa robi kosmiczne obroty to po co ma ściągać z tego terenu po 0,04 zł za przelew jak może obok otworzyć własną kasę i mieć nie 0,04 zł tylko np. 1,50 zł Takie przypadki są znane !

- Powiem ci jedno i dobrze o tym wiesz Ekipa prezesików lobbuje wokół parlamentu, żeby właśnie takie zapisy się pojawiły w ramach nowej ustawy A po co ?? Ano po to żeby prezesiki dalej mogli sobie żyć lekko nic nie robiąc, a udając pomoc jaką ma być odpłatne użyczenie programu.

Nie masz bladego pojęcia co dzieje się wokół parlamentu, a Twoje wnioski są dalekie od trafności. W tych pracach nie biorą udziału prezesikowie, tylko KPF o funkcji którego nie masz bladego pojęcia, albo i masz, tylko probujesz jego rolę pomniejszyć, bo trochę Ci ona nie w smak. Współczuję tym wszystkim, których do swoich wniosków przekonałes.

Kłaniam się za poziom argumentacji. Nieco później napisałeś:
- Widzę że dyskusja zaczęła się robić ciut bardziej merytoryczna

nie wiem czy zauważyłeś, ale ludzie zaczeli rozmawiać sensowniej pod Twoją nieobecnosć.

- Z tego co wiem niezwykle rozsądna osoba pisząca pod nickiem okienkokasowa czyni bardzo poważne staranai do niezależnego zintegrowania wszystkich okienkowców poza jakimkolwiek układem i zależnością od kogokolwiek
PS . Podobno okienkokasowe to Accadia ? Tak ktos tu pisał :) I to forum tez kontroluje Accadia.

Dobra, reasumując (bo kończy mi się dyżur :>) Masz produkt który chcesz sprzedać, nie ma problemu. Porównujesz go do innego produktu - to też jest dozwolone, tworzysz własną grupę (niezależnych)- jasne, rób to, ale czemu wobec innych używasz zwrotów: żygać sie chce, kundelki, sępy .. itd ? Czujesz się pokrzywdzony, obrażany, a sam w odniesieniu do innych plujesz na około gdy kończą Ci się argumenty. Próbujesz zintegrowac środowisko niezależnie-niezależnych nie mając podstawowej wiedzy o tym co obecnie dzieje sie na tym rynku, dyskredytując fundusze i konsorcja o których nie masz pojęcia, jak również prace wokół ustawy, które już nie są przyszłością, ale dzieją się obecnie. Ty w nich nie uczestniczysz, ale bardzo śmiało pomniejszasz ich znaczenie. Ja płacę 4 gr (abstrachując od tego ile za przelew; w temacie Accadii i ich ofert też masz jak widać braki) i wiem co sie na tym rynku dzieje i w którą stronę on zmierza. Poczytaj Bartosza, bo ważne rzeczy pisze, chociaż nie wiem czy on też ma "dyżury" :) Ludzie, których naciągniesz na swoje poglądy (nie na program, bo ten wcale nie jest taki zły) być może za rok - półtora znów będa musieli podejmować ważne decyzje.

Nie zapominaj, że dla ludzi z okienka Accadia daje program za darmo i przelew za 15 gr. Ponawiam więc pytanie : w czym Twoja oferta jest dla nich atrakcyjniejsza ?

Myślę, że stosownym podsumowaniem będzie cytat z Ciebie samego:
- Dlatego skończ proszę z demagogią, pozwól tym ludziom spokojnie wybrać i się zastanowić.

PS2
Przy ewentualnej odpowiedzi postaraj się mnie nie obrażać. Ja tego wobec Ciebie nie zrobiłem. Użyj siły argumentu, a nie argumentu siły.