Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

mój adres IP 212.112.241.44
to dla acadi gdyby chcieli włamywać się na serwer tego forum by pokazać że ja to zła konkurencja - błąd.
to forum jak i forum poszkodowanych przez okienko jest kontrolowane przez jedną i tą samą firmę, tu aktywną "inaczej".

„Gratuluje” metod pozyskiwania klienta i oczerniania konkurencji.
Zresztą mechanizmy manipulowania macie w małym palcu. Człowiek który przyjechał do mnie, Tomasz mówił do mnie po imieniu. Usiadł w pozycji „ dobrego doradcy”. Gesty otwarte, tylko słowa które mówił już nie pasowały. Dwuznaczne wypowiedzi, niedomówienia z akcentem, sprytne naprowadzanie na wnioski wygodne dla nich. Mistrzostwo wywierania wpływu i pozyskiwania.To co mówiło jego ciało nie było zgodne z tym co mówiły usta. Ale dla laików miód na uszy. Jestem wyczulony po okienku. A to forum to lep ace na muchy jakimi są poszkodowani z Okienka kasowego. Ja nie ciagnę dalej punktu opłat - wybyłem na saksy. Mam ten komfort że to była jedyna działalność. A na móją prośbę o pomoc tu na forum tylko ace zarzuciło mnie mailami. Niby tacy pomocni - hieny. Uważajcie. Banki bezpośrednio też dadzą wam dobrą ofertę.