Train Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A dla kogo ty pracujesz ? Jeżeli N-ty pracuje dla
> Accadia to trochę dziwna sytuacja, bo Jarek
> oferuje jedną z dystrybucji programu .... Accadia.
> Wewnętrzny konflikt interesów ? Po co Nty miałyby
> ośmieszać swojego współpracownika. Widać że albo
> jesteś z innej konkurencji i żerujesz na ludzkiej
> tragedii, albo nie znasz tego biznesu i nie wiesz
> kto jest kim.
>
> Accadia dzwoniła po wszystkich agentach Okienka z
> listy IGPF od lipca ostrzegając przed upadkiem.
> Przypomnijcie sobie, czy były takie telefony. Kto
> miał olej w głowie to uciekał. Program dostałem od
> nich taniej niż ten oferowany przez Jarka, bez
> namolnych agitacji i nadal pracuję mogąc ludziom
> spojrzeć w twarz. Do niczego nie zachęcam i do
> niczego nie namawiam. No, może do jednego : nie
> piszcie takich pierdół bo serce krwawi.
Kolego szanowny mylisz się program na którym ja pracuje i jaki polecam powstał dużo wcześniej niż ten o którym ty piszesz. Widzisz jedna firma jak widac nie ma momoplu na pisanie softu. Powiadasz że dostałeś tanszy program ?? No to skup się - Ty masz go w użyczeniu za 0,04 od każdego przelewu (pod warunkiem że robisz ich minimum 1000 miesiecznie jesli nie płacisz za jego użytkowanie odrębnie). Policzmy sobie te 1500 przelewów miesięcznie - 1500 x 0,04 = 60 zł miesięcznie x 12 mcy = 720 zł rocznie No i co w takim razie jest tansze ?? Pomijam kwesteie że aplikacja o której mówie ja jest Twoją własnością i mozesz sam sobie wybrać jeden z 4 banków do współpracy z którym ona jest kompatybilna, a wypadku o którym Ty piszesz program nie jest Twoją własnością tylko go użyczają Tobe. Kochani prosze Was szukacie na siłe dziury w całym, by pokazać, że ja oferuje cos załego, drogiego itp. A ja nie oferuje nic poza niezależnością - dlaczego firmy sieciowe to tak boli ?? dlaczego chcecie tych ludzi na siłe trzymac u siebie ??