wolny Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nasz niezależny to opyla po 500 zł program
> podejrzany w Ace i jedzie bezpardonowo na
> konkurencję. Ma 23 gr w IB i myśli że tu naiwnych
> znajdzie. zadzwońcie pod podany numer to się
> przekonacie.
> koleś nie żeruj na nieszczęściu ludzkim.
> teraz złapiesz ich po 5 stówek a potem to jak będą
> potrzebne update to policzysz podwójnie.
> super.
> Większość tych punktów jest spalona. Ludzie biedni
> i nie zapłacą za Okienko kasy, bo nikt im jej nie
> zwróci. Jak zdefraudowali 4,5 mln a polisa była na
> 1,2 mln to wybaczcie ale na co tu liczyć.
> Ci których stać na spłatę bo mają dobre punkty nie
> obejda się bez strat po opłaceniu swoich klientów.
> Nawet ten co otrzyma kasę odejdzie bo ile można
> ryzykować. Poza tym myślicie że inne sieci,
> niesieci nie starcą części klientów. STRACĄ. Ja
> działam od 2003 r. i niejedno przeszedłem. Ale
> zawsze po każdej aferze nie obyło się bez strat.
> Większość afer odbywała się lokalnie i media nie
> krzyczały o tym, Ale o Prosspolu to wszędzie teraz
> trabią.
> Już zacczeły się pytania klientów o bezpieczeństwo
> o polisy ubezpieczenieowe i czy wpłata dojdzie.
> CYRK.
> współczuję agentom okienek. Na własne życzenie
> mają taki problem. Firma matka bez jakigokolwiek
> nadzoru dzialająca z ich klientów kasą.
>
> a jak IGPF milczy - przeciez to ich członkowie...
> a pamiętacie jak po aferze grosika wymiatali
> wszystkie media o bezpieczeństwi i o swoich
> członkach. marketingowo poukładani byli. Aig tez
> straci ... wedlug wypowiedzi Elberta to on
> zakładał taki deficyt w kasie jak SU polisy.
> Przekalkulował sobie ładnie. Teraz tylko pytanie
> kto za co odpowiada. Okienko Kasowe SA okienko
> kasowe Łódz, Poznań, Mieszko? na czyje konto szły
> wpłaty .... wykręca sie zobaczycie jak Bieta.
widzisz kolego wynika z tego, że byłeś jednym z baaaaardzo wielu dzwoniących i chyba nie wiele wyszpiegowałeś. Program kasowy na którym pracuje ja i ci którzy skorzystali z mojej pomocy nie rózni sie ani od tego co jest w ACC, MM czy jakiekolwiek innej kasie bowiem nikt tutaj prochu nie wymysli. Aplkacja kasowa jest tak naprawdę wszędzie jednakowa. Wielu rozżalonych dalej jednak nie rozumie zasady działania którą ja polecam. Ale akurat wiem czemu Poprostu jesteście przedstawicielami różnych sieci i boli was, że ktoś namawia do działania niezależnie bez dzielenia się zyskiem z kim kolwiek. Aplkacja kasowa, która ja polecam nie jest mojego autorstwa, więc niczego " nie opylam " Puknij się w głowe kolego i usiądź ochłoń i pomyśl na spokojnie. Czym jest aplikacja kasowa dla kasy ?? PODSTAWOWYM NARZĘDZIEM PRACY bez którego ten biznes nie działa. Biznes niezależny dodam. Bo we wszystkich sieciach dostajesz to niby za free - ale dzielisz sie z taka siecią prowizją w stosunku 30 do 70 albo 20 do 80 % Policz zatem ile złotych płacisz takiej sieci za dzierżawe systemu, gdzie jesteś przez niego uwiązany z daną firmą. I TO WŁAŚNIE CIEBIE BOLI KOLEGO bowiem mój projekt nikogo nie wiąże ze mną na stałe jesli tego nie chce. W umowie kupna sprzedaży jest zapis mówiący o tym, iż po roku od zakupu update na kolejny rok może a nie musi kosztować maxymalnie 50 zł !!!! a nie wielkorotność pięciuset złotych. Dlaczego jak jesteś taki otwarty i szczery (a brak tego zarzucasz mi) nie napiszesz że sam reprezentujesz firmę która trzyma ludzi właśnie poprzez dzierżawę programu. Jak powiedziałem aplkacja jest podstawowym i niezbednym narzędziem pracy w tym biznesie, takim samym jak dla górnika kilof powiedzmy. Więc bez tego pracować się nie da. Ktoś pokusił się o obliczenia na zasadzie 1500 przelewów po 1,5 = 2250 miesięcznie z tej kwoty oddawało się jako "haracz" do centrali minimum 20 % czyli 450 zł KAŻDEGO MIESIĄCA !!!! za co ?? za to że masz ich szyld, ich aplikacje kasjerską, że robisz za nich całą robotę a kase wysyłasz do nich na konto. porównaj sobie zatem zakup apliakcji za 500 zł i potem 99 % proizji dla Ciebie - a przedstawione powyżej obliczenia. Co jest korzystniejsze ekonomicznie. Mówie tylko o samej ekonomii bowiem tak oczywsiste rzeczy jak odpowiedzialność przed klientem jest poza tematem. Bowiem nie musisz się bać, że ktoś (jakiś prezes z kasa zniknie lub ogłosi upadłość). Ktos też wspomniał, że nie da się wyżyć z kasy prowadząc ją samodzielnie bez sieci. Ludzie co za manipulacja. skoro ten biznes opłacał się przy podziale zysków w stosunkach procentowych to chyba logiczne, że tym bardziej będzie się opłacał pracując w 100 % na własny rachunek.
Koleżanki i koledzy pośrednicy - zwłaszcza ci "okienkowi" Przed Wasmi trudne chwile i trudne wybory. Nikt inny tylko wy musicie zdecydować, czy chcecie dalej prowadzić ten biznes czy nie. Jesli tak to nie róbcie tego już przenigdy dla żadnej sieci. Widzicie sami najlepiej frontalne i zmasowane ataki na moje wpisy. A dlaczego ? Ano dlatego, że ktoś odwarzył się być niezależny i namawia do tego innych, a przecież prezesi muszą jakość utrzymac te wille i samochody jakie kupili sobie tak naprawdę dzięki pracy Waszych rąk. No cóż SIŁA ZŁEGO NA JEDNEGO - ja w przeciwieństwie do niech mając czyste intencje, podaje na siebie za każdym razem namiar telefoniczny i każdemu przedstawiam jasne i czytelne warunki. A tych domorosłych "prezesików" to poprostu boli, bowiem ciężko im będzie na zasiłku, a kolejnych bezgranicznie im ufających już nie znajda. No cóż tonący brzytwy się chwyta.
Jeśli ktoś jes rozsądny - a w ostatnich dniach miałem do czynienia z kilkunastoma takim osobami sposród Was - wie co ma myśleć i co chce robić. Ja nie namawiam do niczego, ja tylko oferuję pomoc. Co w tym kraju zwykle uważane jest za ciężką chorbę psychiczną i jak widać prowadzi do dyskredytacji i oczerniania. Bicie na oślep a nóz się trafi na mnie nie działa.
Pozdrawiam serdecznie, trzymam kciuki
JAREK