współczujący Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> OszukanyN-ty Napisał(a):
>
> > a moze zalozymy Partie >?? i zrobimy
> porzadek??
> > ale nie pod hymnem PIS?? pomyslce kochani ??
> > za pare lat mozemy byc MOCNI !!
>
> Coś mi się oszukanyN-ty nie podoba. Gra na
> uczuciach. W każdym poście najeżdża na Jarka. Na
> pewno oszukanym nie jest. Jeśli się mylę, podaj
> adres punktu, telefon itd. zeby sie uwiarygodnić.
> Na 100% jest z jakiejś sieci, która ma chrapkę na
> rozbitków z okienek, a przeszkadza ci w tym Jarek.
> Fakt faktem, agitowanie Jarka wygląda jakby na
> siłę namawiał na przyłączenie się. Szkoda że ten
> program nie jest za darmo - bo lepiej by to
> wygladało. Jarek - pomysł do ciebie - dogadaj się
> z tymi, którzy dają to oprogramowanie, aby przez
> pierwsze 3 miesiące było bezpłatne. Potem, każdy z
> oszukanych zdecyduje, czy jego biznes ma w ogóle
> szanse trwać dalej i jeśli będzie chciał dalej
> współpracować na zaproponowanych przez ciebie
> warunach to na pewno zapłaci te 500 zł. Dodatkowo,
> sprawdzi już za co zapłaci, wzajemnie nabierzecie
> zaufania do siebie. Moze to być naprawde owocna
> współpraca. Twój pomysł w takiej wersji jak
> obecnie rysuje sie to na forum wygląda na
> wyciąganie kasy. Jarku - rozważ moją podpowiedź -
> ci ludzie dziś są poszkodowani, jeśli dziś im
> zaoferujesz bezplatną pomoc mogą ci być wdzięczni
> bardzo długo.
> Na moje oko obstawiam, ze oszukany N-ty pracuje
> dla Accadia - wygląda na to, że ich biznes jest
> najbardziej podobny do zaproponowanego przez Jarka
> i im może najbardziej zależeć, aby go
> zdyskredytować.
Współczujący serdecznie dziękuję za miłe słowa, bowiem dużo w nich prawdy. Widać że moje apele w tym miejscu są stanięciem na odcisk nie agentom okienka a właśnie komuś z konkurencji, choć jak powiadam oni dla mnie żadna konkurencja, być może moje niezależność dla nich tak. Co do samego programu nie wiem czy na taką opcję zgodzi się jego wydawca, żeby komuś dać coś na chwilę za darmo, a jak się rozmyśli to odda. Mogę spróbować porozmawiać,choć to tak troszke jakby iśc do salonu po samochód bo się chce być taksówkarzem, a jak się okaże, że nie ma klientów to chce się ten samochód oddać do salonu. Niemniej jednak próba nie strzelba zadzwonić i zapytać mogę. Zgodzę się z Tobą, że moja agitacja jest formą namowy, ale namowy do usamodzielnienia się i uniezależnienia od firm, central, prezesów i ich łaski.
A teraz słów kilka do Oszukanego. Kolego jeśli jesteś jednym z "okienkowców" w co szczerze wątpie to się zastanów. Plujesz na lewo i prawo, szukasz winnych własnego nieszczęscia we wszystkich ale nie w prawdziwych winowajcach. Wyrzucacasz mnie z tego forum więc dwie kwestie:
- po pierwsze to nie jest Twoje prywatne forum więc, takie teksty możesz pozostawić dla swoich domowników
- a po drugie i najważniejsze nie wiem czy widzisz jaki jest ogólny temat tego forum na którym się udzielamy ZAKŁADAMY PUNKT OPŁAT !! - tak tak popatrz na pierwszą stronę kolego. Więc jeśli już jesteś taki czuły to muszę Cię zmartwić bo piszę w temacie !!
Ponadto waż słowa proszę, jak powiedziałem stronę bardzo aktywnie przeglądaja dziennikarze, a Twoje chamskie zachowanie i odzywki wystawia złą ocenę całemu naszemu środowisku. W zasadzie polemika z Tobą nie ma głębszego sensu, bowiem jesteś namacalnym dowodem na słuszność powiedzenia - NIE DYSKUTUJ Z DEBILEM, BO NAJPIERW ŚCIĄGNIE CIĘ DO SWOJEGO POZIOMU, A POTEM POKONA DOŚWIADCZENIEM Dlatego dalszą polemikę zarówno z Tobą jak i innymi ci podobnymi, dla których argumentami do rozmowy są tylko inwektywy pozostawiam bez odpowiedzi od tej chwili.
Co do ubezpieczyciela AIG od dziś bada zakres polisy i co ona obejmuje, AiG oficjalnie potwierdziło, że zarówno agenci jak i klienci okienka mogą kontaktować się z nimi w celu uzyskania szczegółowych informacji