Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

Nasz niezależny to opyla po 500 zł program podejrzany w Ace i jedzie bezpardonowo na konkurencję. Ma 23 gr w IB i myśli że tu naiwnych znajdzie. zadzwońcie pod podany numer to się przekonacie.
koleś nie żeruj na nieszczęściu ludzkim.
teraz złapiesz ich po 5 stówek a potem to jak będą potrzebne update to policzysz podwójnie.
super.
Większość tych punktów jest spalona. Ludzie biedni i nie zapłacą za Okienko kasy, bo nikt im jej nie zwróci. Jak zdefraudowali 4,5 mln a polisa była na 1,2 mln to wybaczcie ale na co tu liczyć.
Ci których stać na spłatę bo mają dobre punkty nie obejda się bez strat po opłaceniu swoich klientów. Nawet ten co otrzyma kasę odejdzie bo ile można ryzykować. Poza tym myślicie że inne sieci, niesieci nie starcą części klientów. STRACĄ. Ja działam od 2003 r. i niejedno przeszedłem. Ale zawsze po każdej aferze nie obyło się bez strat. Większość afer odbywała się lokalnie i media nie krzyczały o tym, Ale o Prosspolu to wszędzie teraz trabią.
Już zacczeły się pytania klientów o bezpieczeństwo o polisy ubezpieczenieowe i czy wpłata dojdzie. CYRK.
współczuję agentom okienek. Na własne życzenie mają taki problem. Firma matka bez jakigokolwiek nadzoru dzialająca z ich klientów kasą.

a jak IGPF milczy - przeciez to ich członkowie... a pamiętacie jak po aferze grosika wymiatali wszystkie media o bezpieczeństwi i o swoich członkach. marketingowo poukładani byli. Aig tez straci ... wedlug wypowiedzi Elberta to on zakładał taki deficyt w kasie jak SU polisy. Przekalkulował sobie ładnie. Teraz tylko pytanie kto za co odpowiada. Okienko Kasowe SA okienko kasowe Łódz, Poznań, Mieszko? na czyje konto szły wpłaty .... wykręca sie zobaczycie jak Bieta.