do jarka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> kolego ale to ty oczerniasz innych. Rozmawiałem z
> Tobą i wiem jak jedziesz na konkurencję. Mówiłeś o
> 500 zł i tyle. A tu teraz kolejna kasa bo
> uaktualnienia. Sam jesteś domorosłym prezesikiem
> jadącym na czudzym nieszczęśćiu. Tak swojej
> fortuny to nie zrobisz. To co mówisz kupy się nie
> trzyma. Jak w takich systemach jaki ma ACe czy MM
> prezes może zniknąć z kasą jak tam każdy agent ma
> własne konto gosp. i sam puszcza przelewy dalej.
> Istnieje też kilka dobrych systemów CENTRALNYCH
> jak dawny Elixir teraz EXPERT. NIc się nie dzieje
> złego bo tam ludzie głową a nie gębą pracują. Ty
> zaś z tych gdagaczy.
> ty nie oferujesz pomocy (tu pomoc to zapłacenie
> kasy za złodzieji lub pomoc prawna) ty zaś
> próbujesz nabić swój portfel. spadaj niech
> spokojnie pogadają ci co mają problem.
kolego nie byłbyś przynajmniej bezczelny !! Jeśli naprawdę byłeś z jednym z wielu moich rozmówców to napewno nie usłyszałeś odemnie złego słowa ani o ACC ani o MM bowiem dla mnie to żadna konkurencja. Ot co !! Nabić swój porfel ?? czym niby przepraszam ?? Program o którym mowa kolportuje firma, która go napisała a nie ja, cena jest ich a nie moja, więc jeśli nie wiesz to nie pluj jadem bo sobie klawiaturę spalisz niechcący. Czy ja pracuje gębą ??? TAK !!!! tu się z tobą zgodze Bowiem dzięki mojej gębę stojąc ja i wielu chętnych ze mną przed bankiem mamy taką a nie inną prowizje za przelwe. Dla jasności systuacji, jeśli ktoś już ma aplikację kasową na której pracuje, a płaci na dziś więcej niż 0,23 zł za przelew także zapraszam do "rodziny" Widzę że nie możesz pojąć jednej rzeczy - ja nie zamierzam żyć ze sprzedaży owej aplikacji, ani z jakiś tam kwot od obrotu !!! Moja działalnośc od 2000 roku opiera się na finansach w bardzo szerokim tego słowa znaczeniu Kredyty, Leasing, Ubezpieczenia oraz moje własne kasy z płatnościami masowymi. Lata rzetelnej pracy pozwoliły mi na wypracowanie dobrych relacji z bankami. To jest dla mnie źródło dochodu, a to co proponuje tutaj to jedynie BEZINTERESOWNA pomoc tym, którzy chcą dalej zajmować się płatnościami masowymi. POMOC TO TWOIM ZDANIEM zapłacenia za złodzieji ?? no tak jest to jakiś pomysł tylko chyba sam Kulczyk czy Gudzowaty by nie byli nim zainteresowani, a co dopiero taki skromny człowiek jak ja. Powiadasz spadaj - więc pytam co przeszkadza ci w tym, że ktoś próbuje kogoś namówić na niezależność ?? nie jesteś zainteresowany poprostu nie odpisuj na moje wpisy, jednak nie siej wrogiej a zwlaszcza KŁAMILWEJ propagandy - bowiem dla mnie jasno śmierdzi to baniem się o własne interesy !!!! Miej troszkę godności i kultury wypowiedzi, bo świat finansów to świat ludzi na poziomie
NIE OBRAŻAJ TYCH KTÓRZY NIE OBRAŻAJĄ CIEBIE !!!