OszukanyN-ty Napisał(a):
> a moze zalozymy Partie >?? i zrobimy porzadek??
> ale nie pod hymnem PIS?? pomyslce kochani ??
> za pare lat mozemy byc MOCNI !!
Coś mi się oszukanyN-ty nie podoba. Gra na uczuciach. W każdym poście najeżdża na Jarka. Na pewno oszukanym nie jest. Jeśli się mylę, podaj adres punktu, telefon itd. zeby sie uwiarygodnić. Na 100% jest z jakiejś sieci, która ma chrapkę na rozbitków z okienek, a przeszkadza ci w tym Jarek. Fakt faktem, agitowanie Jarka wygląda jakby na siłę namawiał na przyłączenie się. Szkoda że ten program nie jest za darmo - bo lepiej by to wygladało. Jarek - pomysł do ciebie - dogadaj się z tymi, którzy dają to oprogramowanie, aby przez pierwsze 3 miesiące było bezpłatne. Potem, każdy z oszukanych zdecyduje, czy jego biznes ma w ogóle szanse trwać dalej i jeśli będzie chciał dalej współpracować na zaproponowanych przez ciebie warunach to na pewno zapłaci te 500 zł. Dodatkowo, sprawdzi już za co zapłaci, wzajemnie nabierzecie zaufania do siebie. Moze to być naprawde owocna współpraca. Twój pomysł w takiej wersji jak obecnie rysuje sie to na forum wygląda na wyciąganie kasy. Jarku - rozważ moją podpowiedź - ci ludzie dziś są poszkodowani, jeśli dziś im zaoferujesz bezplatną pomoc mogą ci być wdzięczni bardzo długo.
Na moje oko obstawiam, ze oszukany N-ty pracuje dla Accadia - wygląda na to, że ich biznes jest najbardziej podobny do zaproponowanego przez Jarka i im może najbardziej zależeć, aby go zdyskredytować.