Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

OszukanyN-ty Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jarek spadaj z tego forum Dobrze Ci radze !!
> zachowujesz sie jak sep!! Zamiast poprowadzic
> dyskusje na temat pomocy poszkodowanym zetujesz
> na padlinie !!! jestes okropny !!

a nie przyszło ci do głowy, że ci którzy dalej chcą działać w tym biznesie i nie wiedzą jak to zrobić potrzebuja takiej właśnie pomocy jaką ja oferuje ?? No chyba ci jednak nie przyszło. Wiele razy wspóczułem wszystkim agentom okienka Ale tyle mogę zrobic Przecież nie wyciągnę pieniędzy z kieszeni i nie zapłace za Eberta, bo nie ja sprzeniewierzyłem te pieniądze. Pomocy prawnej udzielić też nie mogę bo prawnikiem nie jestem. Pomagam w zakresie mojej wiedzy kompetencji, i możliwości. A tak na marginesie ładnie to o Tobie świadczy "żerujesz na padlinie" no, no niezłe masz określenie koleżanek i kolegów POGRATULOWAĆ jednym słowem. Ale jeśli już wywołałeś temat owego żerowania to moja aktywność wiąże sie z jednym - żeby już żaden człowiek nie dał się wciągnąć w bandyckie systemy centralne, żeby już nie dorabiać cwaniaków. DOŚĆ cierpienia ludzi agentów i klientów DOŚĆ już bawienia się prezesów za ludzką krzywdę !!

Jedna rzecz mnie tylko zastanawia bardzo poważnie i powinna być też mocno zastanawiająca dla agentów. Dlaczego jakoś nie atakuje mnie niky z nich tylko osoby nie określające jasno swojego statusu. Odpowiedź moim zdaniem jest jedna - atakują mnie aktwynie monitorujący to forum właściciele wszelkich systemów i to nie ja A TY i TOBIE podobni żerują na ludzkiej krzywdzie