Forum Ogólne

Re: przedawnienie?

Czesc Kasisko.Dzieki ze zainteresowalas sie moja sprawa. Jak tylko mi odpisza to dam znac.Jesli masz jakies ciekawe materialy to przeslij mi je na maila chce byc przygotowana na wypadek gdyby mi odpisali.Narazie udalo mi sie zainteresowac dziennikarza poczytnego pisma.Ja tez nie odpuszcze.Wczoraj zadzwonili z zus zebym przyszla poprawic jakis blad w deklaracji.To przesadzilo o tym ze im nie odpuszcze.Deklaracje wypelnialam pod okiem urzedniczek kilkakrotnie bo byly bledy.Po kolejnym wezwaniu do poprawki poszlam do fachowca i mi wypelnil.Teraz po 8 latach wzywaja mnie ponownie.Przeciez ta kpina, ja nie mam slow.Nie wiem czy oni tam mysla ze nie mamy nic do roboty,ze cale zycie toczy sie wokol nich.Przeciz tak nie ma chyba w RZadnym kraju.W tym kraju zostana chyba sami politycy piszac bezsensowne ustowy,oraz urzednicy ktorzy beda je egzewowac tylko od kogo jesli zwykli smiertelnicy wyjada za granice za chlebem.Przepraszam ale musze sie wygadac.Moja bezsilnosc wobec tej sprawy mnie dobija, nie moge spac.Gdyby ta moja dzialalnosc zprzed lat przyniosla mi jakies wymierne zyski to jeszcze bym to jakos zniosla ale ja z tego powodu mam tylko same problemy i to po osmiu!!!!!! latach. Ten fakt chyba zwalil by z nog najwiekszego twardziela.Pozdrawim,ludziska nie dajmy sie doic.